Cât de bine a fost primit LG G Flex 2, al doilea telefon curbat al sud-coreenilor? Primii utilizatori îi laudă design-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG G Flex 2 este cel mai nou smartphone al sud-coreenilor şi al doilea curbat. FOTO The Verge
LG G Flex 2 este cel mai nou smartphone al sud-coreenilor şi al doilea curbat. FOTO The Verge

Dacă în 2014 n-ai fost impresionat de telefonul curbat de la LG, s-ar putea ca impresia să ţi se schimbe anul acesta cu LG G Flex 2. Iată de ce.

LG G Flex 2 e telefonul vedetă de la CES 2015. După anunţul oficial al LG, cei prezenţi la acest eveniment au avut ocazia să îl testeze. Acestea sunt impresiile lor despre cel mai nou smartphone curbat.

LG G Flex 2 are un ecran mai mic decât modelul de anul trecut, dar din punct de vedere al designului arată mult mai bine. Înainte de a vedea primele impresii ale celor care l-au testat, iată cu ce l-a dotat LG. Are un ecran de 5,5 inci full HD cu tehnologie P-OLED şi cel mai puternic procesor pentru dispozitive mobile: Snapdragon 810.

Memoria RAM este de 2GB, spaţiul de stocare este de 16 sau 32GB cu posibilitatea de a-l mări cu un card microSD până la 2TB şi bateria este de 3.000 mAh. LG a introdus şi funcţionalitatea fast charge, care presupune că îţi încarci în 40 de minute telefonul până la 50%. Motorola şi Samsung sunt alţi producători care au apelat la aşa ceva. Ca software, foloseşte Android 5.0 Lollipop cu interfaţa proprie LG.

<a href="http://playtech.ro/2015/lg-g-flex-2-review-ces-2015/" target="_blank" rel="nofollow"><strong>Află de la Playtech totul despre noul telefon curbat al LG</strong></a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite