Articol publicitar

Canon susţine mediul de lucru hibrid

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canon susţine mediul de lucru hibrid.
Canon susţine mediul de lucru hibrid.

Pandemia a redefinit modul de lucru, iar angajaţii îşi îndeplinesc acum sarcinile de la birou, de acasă, din spaţii comune sau de oriunde altundeva.

În mediul de lucru hibrid, angajaţii întâmpină aceleaşi probleme: procesarea, stocarea şi primirea documentelor esenţiale din mai multe locaţii, accesarea lor în timp real, urmărirea procesului de autorizare sau a diverselor versiuni ale unui document, iar gestionarea documentelor care trebuie imprimate devine foarte dificilă.

Canon vă ajută să extindeţi experienţa de lucru de la birou şi în locaţiile aflate la distanţă. 

Soluţiile tehnice oferite de platforma Canon Cloud Workspace Collaboration pot ajuta echipele de angajaţi să rămână eficiente, indiferent de unde lucrează, prin automatizarea unor procese comerciale complexe precum: procesarea facturilor, gestionarea contractelor, HR digital pentru arhivarea şi procesarea în siguranţă a documentelor.

Canon mediu de lucru hibrid

Munca în mediul de lucru hibrid este eficientizată substanţial prin reducerea timpului alocat sarcinilor manuale, implementarea fluxurilor de lucru, facilitarea colaborărilor şi urmărirea costurilor.

Ce beneficii aduce automatizarea proceselor?

  • Reduce costurile şi riscurile asociate erorilor umane;
  • Întăreşte securitatea informaţiilor şi optimizează procesul de conformitate;
  • Îmbunătăţeşte rapid procesele de business;
  • Sporeşte productivitatea şi eficienţa echipelor.

Fluxul de lucru cu documente este îmbunătăţit cu ajutorul imprimantelor multifuncţionale conectate la cloud.

Canon Cloud Workspace Collaboration

Multifuncţionalele conectate la cloud permit scanarea, stocarea şi partajarea facilă a documentelor, direct din echipamentul multifuncţional. Cu Canon uniFLOW Online şi cu echipamentele multifuncţionale Canon, puteţi procesa documentele cu aceeaşi eficienţă ca la birou. În plus, puteţi urmări costurile de imprimare şi scanare, indiferent unde se află colegii dumneavoastră.

În funcţie de volumul de imprimare şi scanare şi de suprafaţa spaţiului de lucru,  puteţi opta pentru echipamente din seriile de multifuncţionale şi scannere Canon i-SENSYS X, imageRUNNER ADVANCE DX şi imageFORMULA, toate integrate cu soluţiile Canon.

Aflaţi mai multe despre soluţiile Canon ce eficientizează munca în mediul de lucru hibrid.

Alte detalii despre automatizarea proceselor comerciale şi a celor de colaborare.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite