Bateriile de pe iPhone-urile 8 Plus au început să cedeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: iFeng
Foto: iFeng

După scandalul imens care a însemnat Samsung Galaxy Note 7, producătorii de telefoane suflă şi în iaurt atunci când vine vorba de incidente care au în prim-plan bateriile terminalelor premium.

Două incidente cu bateriile din dotarea lui iPhone 8 Plus au fost deja raportate în Taiwan. Nu este vorba de foc sau de explozii, însă nu este nici pe departe de trecut cu vederea. Acestea s-au umflat din cauza unor probleme ”gazoase ” necunoscute şi au spart carcasa terminalului, făcându-l pe acesta să se deschidă şi să nu mai funcţioneze.

În ambele cazuri, telefoanele iPhone 8 Plus au fost încărcate cu cablul original, venit în pachet. Şi mai interesant este faptul că, deşi bateriile s-au umflat şi au deschis telefoanele, acest lucru ar fi unul de bun augur, deoarece a fost evitat un eventual foc.

Incidentele par izolate, la prima vedere, şi nu reprezintă un motiv de îngrijorare pentru Apple. Acestea au fost deja chemate înapoi în fabrică şi vor fi înlocuite cu terminale funcţionale, fără probleme, notează publicaţia MacRumours.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite