Articol publicitar

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304), o capodoperă de 1 cm grosime și 1 kg greutate

0
0
Publicat:

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) este un laptop de top care îți asigură un confort deosebit în utilizare grație ecranului ASUS Lumina OLED de 13.3 inch care redă imagini incredibil de realiste și designului inovator care a făcut posibilă atingerea unor obiective imposibile: o grosime de numai 1 centimetru și o greutate de doar 1 kilogram. Noul Zenbook este ultrabookul perfect pentru cei care își doresc să combine stilul cu performanța, fără a compromite niciunul dintre aceste aspecte.

Asus UX5304 3 jpg

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) este un ultra-portabil care se remarcă prin rafinamentul și rezistența carcasei realizate dintr-un aliaj special de magneziu și aluminiu, o combinație care îi oferă protecție suplimentară împotriva loviturilor și zgârieturilor. Utilizarea materialelor special dezvoltate pentru acest proiect a făcut posibilă atingerea acestor caracteristici impresionante: o greutate de doar 1 kilogram și o grosime de numai 1 centimetru când laptopul este închis. Aceste cifre au fost atinse fără a periclita durabilitatea, astfel ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) respectă condițiile riguroase ale standardului militar american MIL-STD-810H, trecând cu succes toate cele nu mai puțin de 26 de teste de durabilitate necesare pentru certificare. Acestea te asigură că laptopul poate rezista chiar și celor mai solicitante condiții de utilizare, fără a te dezamăgi.

Imagini pe care le distingi cu greu de realitate grație ecranului ASUS Lumina OLED

Ecranul ASUS Lumina OLED este unul dintre elementele care fac ca laptopul Zenbook S 13 OLED (UX5304) să strălucească în fața competitorilor. Acesta vine cu o rezoluție fină 2.8K (2880 x 1800 pixeli) și un raport de aspect 16:10 care se traduce prin mai mult spațiu vertical disponibil pentru aplicațiile de productivitate. Prin implementarea tehnologiei OLED, ecranul beneficiază de pe urma contrastului aproape infinit, o valoare uluitoare de 1.000.000:1, de culori vibrante și unghiuri de vizualizare largi, fiind alegerea perfectă pentru a viziona filme, a edita poze sau a lucra cu mai multe documente simultan. Ecranul ASUS Lumina OLED implementează și tehnologii care reduc emisiile dăunătoare de lumină albastră, protejându-ți, astfel, ochii și îmbunătățind calitatea somnului.

Ecranul ASUS Lumina OLED oferă o serie de avantaje suplimentare ce nu trebuie neglijate. Printre acestea trebuie amintită precizia cromatică Delta < 1 obținută prin calibrarea individuală din fabrică  a fiecărui panou și tehnologiile ASUS Splendid, Target Mode și Tru2Life care permit ajustarea profilului de culoare, economisirea energiei și îmbunătățirea clarității imaginii în clipuri video. Ecranele ASUS OLED beneficiază și de tehnologia ASUS OLED Care cu rol de a preveni apariția fenomenului burn-in-ul. Nu doar atât, dar garanția ASUS acoperă costul schimbării ecranului în caz de burn-in apărut în perioada de garanție.

Panoul OLED folosit pe ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) excelează prin imagini de înaltă calitate, culori vii și contrast ridicat, datorită tehnologiei ASUS OLED care permite fiecărui pixel să se fie controlat individual. Acesta este secretul prin care se obține un negru profund și un alb luminos pe toată plaja de luminozitate a ecranului care urcă până la o valoare maximă de 550 niți. Ecranul acoperă întregul volum de culoare DCI-P3, folosit cu precădere în domeniile profesionale. Calitatea superioară ASUS Lumina OLED este atestată suplimentar de certificările Dolby Vision, Pantone Validated și VESA DisplayHDR True Black 500.

Ultraportabilul care nu pune performanța pe plan secundar

Cu un design rafinat și componente interne de ultimă generație, Zenbook S 13 OLED (UX5304) este un laptop care nu te lasă indiferent și nu te dezamăgește când îl pui la treabă. Acest model beneficiază de procesoare Intel din generația 13, certificate Intel Evo, printre care și puternicul model Core i7 care asigură o performanță ridicată pentru orice tip de activitate, fie că este vorba de navigare pe internet și editare de documente, vizionare de conținut multimedia sau jocuri captivante la finalul unei zi obositoare la birou.

Asus UX5304 1 jpg

Noul Zenbook S 13 OLED (UX5304) se remarcă nu doar prin procesoarele de ultimă generație, dar și prin alte specificații tehnice de top. În funcție de configurația aleasă, poți opta pentru până la 32 GB de memorie RAM LPDDR5 cu o frecvență de 5200 MHz și un SSD NVMe PCIe 4.0 de 1 TB capacitate care atinge viteze de citire amețitoare de până la 6500 MB/s. Astfel, beneficiezi de performanță ridicată și un spațiu generos pentru documente și fișiere multimedia deopotrivă. Laptopul dispune și de conectivitate excelentă, fiind compatibil cu cel mai nou standard wireless WiFi 6E și vine cu un set complet de porturi I/O pentru conectarea perifericelor. Bateria cu capacitate de 63 Wh asigură, de asemenea, o autonomie suficientă pentru a lucra fără probleme departe de priză o perioadă îndelungată de timp.

Laptopul este dotat cu un sistem de răcire performant, în ciuda dimensiunilor extrem de compacte și este ajutat suplimentar de balamaua ecranului care ridică tastatura la un unghi ergonomic atunci când deschizi capacul laptopului, ușurând în acest fel circulația aerului în zona componentelor interne

Un laptop ultraportabil cu adevărat ”verde”

Noul Zenbook S 13 OLED (UX5304) este expresia angajamentului permanent al companiei ASUS pentru inovație în scopul protejării mediului înconjurător.

Asus UX5304 2 jpg

Dimensiunile extrem de reduse ale carcasei aduc un avantaj important, deloc de neglijat: se economisesc materiale și energie în procesul de fabricație, rezultând o scădere a emisiilor de carbon cu mai mult de 50%. ASUS folosește în construcția acestui model materiale ecologice, cum ar fi materiale industriale (PIR) și consumabile reciclate (PCR), materiale colectate din oceane, ambalaje sustenabile FSCTM Mi și, important de menționat, un aluminiu special cu caracteristici ceramice, un material unic și exclusiv, prezent doar pe produsele ASUS, care îmbunătățește rezistența carcasei la zgârieturi și acumularea de amprente, sporind, totodată, confortul în timpul utilizării.

Zenbook S 13 OLED (UX5304) este cel mai „verde” model Zenbook produs până acum, perfect aliniat valorilor esențiale ale companiei ASUS.

Laptopul este însoțit de 3 ani garanție locală tip pick-up and return și poate fi cumpărat de la partenerii ASUS sau comandat direct din eShop ASUS România.

La final te anunțăm că în perioada 27 aprilie - 10 mai are loc în eShop ASUS România campania de lansare, o promoție care aduce un cadou inedit pentru primii 15 cumpărători ai noului ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304).

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite