Articol publicitar

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): eleganță desăvârșită

Publicat:

Pentru fiecare nouă generație Zenbook, liniile de design care au făcut această serie de ultraportabile să iasă în evidență sunt modificate subtil. Noul laptop ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un produs remarcabil care te atrage prin designul capacului inspirat de măiestria Kintsugi, păstrând în același timp nealterat ADN-ul Zenbook datorită liniilor elegante, atemporale, care îți induc o stare de calm.

UX3402 01 jpg

Noul venit al familiei Zenbook, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402), se ghidează după principiile filosofiei orientale Zen, fiind un produs inovator care lărgește limitele posibilului nu doar ca estetică, dar și din punct de vedere al performanței mobile, caracteristici cruciale pentru un ultraportabil căruia nu îi lipsește nimic.

Portabilitate supremă într-un design elegant

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) a fost proiectat pentru o experiență superioară de mobilitate, de aceea cântărește doar 1.39 kilograme și are o grosime de 16.9 mm. Nu doar atât, dar laptopul numără printre atuurile sale designul orientat către utilizator, acesta având la îndemână opțiunea de a se conecta și autentifica foarte rapid și intuitiv prin simpla atingere a butonului de pornire în care a fost inclus un discret cititor de amprentă.

Tastatura ASUS ErgoSense și touchpad-ul ASUS NumberPad 2.0 au fost reproiectate pentru confort înainte de toate și ușurează introducerea precisă a datelor, ajutând la crearea unei experiențe de input fără egal. Prezența unui set cuprinzător de porturi la care se adaugă componentele de ultimă generație permit abordarea unor fluxuri de productivitate dificile, în orice situație, datorită portabilității și autonomiei superbe de până la 18 ore.

Toate aceste componente sunt asamblate cu atenție într-un design foarte modern, sofisticat, cu un capac ale cărui linii amintesc de celebra artă japoneză a reparației obiectelor ceramice Kintsugi. ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este oferit în două culori foarte interesante: Aqua Celadon, o nuanță de verde pal care duce cu gândul la claritate și puritate, și Ponder Blue, o culoare care te îndeamnă la introspecție.

ASUS OLED: un cinematograf portabil fără compromisuri

Componenta care atrage atenția și care te invită să descoperi acest laptop este ecranul de 14 inch cu tehnologie ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode), un panou cu margini înguste NanoEdge cu un raport ecran-corp remarcabil de 90%, aspect care contribuie din plin la realizarea acestui design compact.

Ecranul oferă o rezoluție ridicată de 2880 x 1800 pixeli și pune astfel la dispoziția utilizatorilor un spațiu de lucru crescut pe verticală datorită aspectului 16:10, ușurând în special fluxurile de producție și creație. În plus, ecranul este validat PANTONE din fabrică, garantând în acest fel o precizie de nivel profesional a culorilor afișate. Totodată, prezența certificării VESA DisplayHDR True Black 500, cea mai ridicată pentru un ecran OLED, sugerează faptul că vei putea urmări filmele preferate la calitate cinematografică și pentru simplul motiv că ecranul poate afișa 100% din volumul de culoare DCI-P3, standardul folosit în prezent și de studiourile de la Hollywood.

Imaginile în mișcare sunt aproape imposibil de distins de realitate, beneficiind de pe urma ratei de împrospătare superioare de 90 Hz a ecranului și, bineînțeles, de timpul de răspuns surprinzător de scăzut care a fost măsurat la doar 0.2 milisecunde.

Experiența multimedia este completată de prezența sistemului audio hi-fi care a fost certificat de experții de la Harman Kardon, motorizat de amplificatorul Smart Amp, un model capabil să susțină un volum sonor de 3.5 ori mai ridicat, fără distorsiuni, oricât de mult timp, atrăgând, astfel, și importanta certificare Dolby Atmos.

UX3402 03 jpg

Performanță care nu te lasă la nevoie

Componenta esențială care motorizează acest superb ultraportabil face parte din cea de-a 12-a generație de procesoare Intel, opțiunea de top fiind puternicul model Intel Core i7. Unitatea de procesare centrală este asistată pe partea de grafică de chipul Iris Xe. Lista de componente este completată de până la 16 GB RAM LPDDR5 la viteza superioară de 4800 MHz, și de o unitate de stocare SSD pe interfață PCI-E Gen 4 care citește datele cu viteză maximă ce atinge 6500 MB/s.

Conectivității i s-a acordat o atenție deosebită, fiind o caracteristică fundamentală pentru un laptop portabil, astfel încât utilizatorii vor beneficia de cele mai rapide transferuri fără fir prin compatibilitatea cu cel mai nou standard WiFi 6E. Perifericele pot transfera date foarte rapid la viteze de până la 40 Gbps prin oricare din conectorii Thunderbolt 4.0 cu mufă USB Type-C. Tot aceștia permit încărcarea rapidă a bateriei până la 60% în doar 49 de minute. Acumulatorul are o capacitate generoasă de 75 Wh, remarcabil pentru o carcasă atât de subțire, și asigură până la 18 ore de autonomie neîntreruptă.

UX3402 02 jpg

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un Zenbook autentic din toate punctele de vedere, și te așteaptă chiar acum să îl achiziționezi din ASUS eShop România.

Îți mai aducem la cunoștință un lucru important: dacă dorești să participi în campania Părerea ta contează, tot ce ai de făcut este să publici o succintă recenzie de utilizare a noului tău laptop ASUS de cel puțin 200 de caractere pe oricare dintre platformele participante și primești în mod gratuit un an de extindere a garanției produsului tău.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite