ASUS aduce în România seria de laptopuri VivoBook S14

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laptop ASUS VivoBook S14.
Laptop ASUS VivoBook S14.

ASUS a anunţat disponibilitatea în România a noului VivoBook S14 (S435), un laptop ultra-uşor de 14 inchi, certificat Intel Evo, susţinut de procesoare Intel Core din generaţia a 11-a, îmbunătăţite cu tehnologia ASUS Intelligent Performance.

Având 1,3 kg şi o grosime de 15,9 mm, VivoBook S14, cu carcasă integral metalică, este cel mai uşor model VivoBook de 14 inchi, cu un design ultra-compact şi subţire.

Specificaţiile includ grafica Intel Iris Xe, până la 16 GB de memorie RAM, WiFi 6 îmbunătăţit cu ASUS WiFi Master, SSD PCIe ce urcă în gamă până la 1 TB şi baterie de înaltă capacitate pentru autonomie de până la 17 ore. VivoBook S14 are un aspect nou, un finisaj de culoare Deep Green, cu margini tăiate cu diamant.

   

Ecranul NanoEdge, cu ramă subţire pe cele patru laturi pentru un raport ecran/corp de 90%, extinde spaţiul vizibil şi reduce dimensiunile generale ale laptopului pentru o amprentă ultra-compactă.  Afişajul este certificat de TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră.

Laptopul încorporează noua tehnologie ASUS Intelligent Performance, care oferă o creştere a performanţei de până la 40%, oferind în acelaşi timp  autonomie mare şi eficienţă de răcire îmbunătăţită. VivoBook S14 oferă cel mai recent port USB-C Thunderbolt 4, ultrarapid, care acceptă transferuri de date de până la 40 Gbps, monitoare externe 4K UHD sau 8K şi încărcare rapidă. Există, de asemenea, porturi USB 3.2 Gen 1 şi USB 2.0, precum şi un cititor de carduri microSD.

Laptop ASUS VivoBook S14

   

Pentru introducerea uşoară a datelor, VivoBook S14 este disponibil împreună cu ASUS NumberPad 2.0.2 O atingere a pictogramei transformă touchpad-ul într-un tastatură numerică iluminată cu LED-uri. De asemenea, utilizatorii pot modifica nivelul de luminozitate prin intermediul pictogramei din stânga sus sau pot glisa pentru a activa calculatorul Windows. VivoBook S14 include tehnologia de anulare a zgomotului ASUS AI. Aceasta utilizează învăţarea automată pentru a izola zgomotul nedorit de vocea umană. 

Clear Voice Mic filtrează zgomotul ambiental, iar toate vocile individuale, din zone diferite, pot fi normalizate pentru o calitate optimă a apelurilor în conferinţă. Clear Voice Speaker filtrează toate zgomotele ambientale cu excepţia vocii - astfel încât utilizatorii să poată auzi ce spun toţi ceilalţi. Aplicaţia MyASUS integrează laptopul VivoBook S14 cu dispozitivele mobile, de la smartphone-uri la tablete. Funcţiile noi includ transferuri wireless de fişiere şi URL pentru utilizatorii care au frecvent nevoie să partajeze fişiere sau să vizualizeze site-uri web între laptop şi dispozitivele mobile; Remote File Access pentru a permite accesul la stocarea PC-ului prin intermediul unui dispozitiv mobil; şi modurile Mirror şi Screen Extender care permit utilizatorilor să efectueze sarcini multiple pe un dispozitiv mobil şi laptop conectat.

Preţ şi disponibilitate

  • ASUS VivoBook S14 (S435) este disponibil deja în România în diverse configuraţii3, cu preţuri ce încep de la aprox. 4199,99 lei (taxe incluse).
  • ASUS VivoBook S14 S435EA-KC048T: Procesor Intel Core i7-1165G7, Memorie RAM 8GB LPDDR4X, SSD PCIe 512GB
  • ASUS VivoBook S14 S435EA-KC049T: Procesor Intel Core i7-1165G7, Memorie RAM 16GB LPDDR4X, SSD PCIe 512GB
  • ASUS VivoBook S14 S435EA-KC050R: Procesor Intel Core i7-1165G7, Memorie RAM 16GB LPDDR4X, SSD PCIe 1TB
  • ASUS VivoBook S14 : Procesor Intel Core i5-1135G7, Memorie RAM 8GB LPDDR4X, SSD PCIe 512GB
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite