ASUS a lansat ediţia specială ROG Zephyrus G14 Alan Walker

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laptop ASUS ROG Zephyrus G14 Alan Walker.
Laptop ASUS ROG Zephyrus G14 Alan Walker.

Republic of Gamers (ROG) a anunţat noul laptop Zephyrus G14 ediţie specială Alan Walker ca urmare a colaborării cu renumitul artist, DJ şi producător muzical.

Alan Walker  şi-a început cariera ca producător autodidact, lansând piese pe YouTube şi SoundCloud, devenind celebru cu piesa sa ”Faded” din 2015. 

Cu miliarde de difuzări pe YouTube şi Spotify, Walker este acum un artist apreciat implicat în industria jocurilor, producând piese pentru PUBG Mobile şi Death Stranding. 

Zephyrus G14 îmbină portabilitatea cu performanţa unui procesor AMD Ryzen 9 5900HS cu 8 nuclee şi 16 fire de execuţie şi a GPU-ului NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti. 

ASUS ROG a împachetat Zephyrus G14 AW SE cu şi mai multe finisaje şi personalizări. Proiectată în colaborare cu Alan Walker, această ediţie specială a lui G14 prezintă accente coloristice unice, precum nuanţa Spectre Blue a matricei de LED-uri AniMe Matrix. Inscripţia cu numele prezintă o nuanţă similară, alături de ideea DJ-ului de a-şi include propria semnătură alături de logo-ul ROG.

 Această emblemă oferă o reflexie atractivă, care se schimbă în funcţie de diferitele unghiuri de vizualizare. Două curele textile de-a lungul centurii adaugă amprenta cyberpunk specifică brandului ROG, una dintre ele folosind un text reflectorizant care se îmbină perfect cu LED-urile matriciale.

Laptop ASUS ROG Zephyrus G14 Alan Walker

Prin conectarea cutiei la G14 cu un cablu USB Type-C, aceasta se transformă în samplerul ROG Remix, cu pad-uri conductive pe suprafaţă care le permit utilizatorilor să declanşeze 18 efecte sonore create de Alan Walker. Utilizatorii pot începe cu una dintre piesele sale definitorii sau să importe melodii proprii în software-ul personalizat, dezvoltat împreună cu Walker şi echipa sa. 

ROG Remix afişează, de asemenea, animaţii inspirate de ROG şi Alan Walker pe ecranul principal al laptopului şi pe panoul AniMe Matrix în funcţie de intrările MIDI selectate.

Laptopul redă chiar şi o animaţie personalizată la pornirea sistemului, precum şi un wallpaper cu Alan Walker. Touchpad-ul acoperit cu sticlă este umbrit printr-un model personalizat inspirat de un egalizator muzical. 

Capacele tastelor se potrivesc cu nuanţele caracteristice lui Alan Walker, iar tastele A şi W au logo-ul producătorului imprimat deasupra.

Laptop ASUS ROG Zephyrus G14 Alan Walker pachet

Pachetul laptopului cuprinde o şapcă de baseball în stilul Alan Walker şi ROG, o pereche de şosete şi o ediţie specială a genţii ROG Sleeve pentru a putea transporta laptopul oriunde etalând apartenenţa la Republic of Gamers.

Prima configuraţie Zephyrus G14 ediţie specială Alan Walker (GA401QEC-K2064T) este disponibilă pe plan local. Aceasta cuprinde procesor AMD Ryzen 9 5900HS, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, ecran WQHD (2560 x 1440) la 120Hz, 16GB DDR4 RAM, 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD şi sistem de operare preinstalat Windows 10 Home. Preţul de lansare porneşte de la aproximativ 8299 lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite