Aplicaţiile HTC dispar din Play Store

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispariţia unor aplicaţii care vin de obicei integrate cu telefoanele HTC a dat naştere unor suspiciuni cu privire la viitorul diviziei de telefoane mobile a companiei.

HTC a început procesul de eliminare a aplicaţiilor sale din Play Store încă din februarie anul trecut, însă numai în ultimele zile am putut vedea toate aplicaţiile dispărute, graţie unor statistici oferite de AppBrain.

HTC Calendar, HTC Mail şi HTC People sunt doar câteva dintre cele 14 aplicaţii create de cei de la HTC pentru telefoanele lor care au dispărut din Play Store.

Există deja două teorii cu privire la motivul dispariţiei aplicaţiilor: este posibil ca acestea să fie eliminate în favoarea celor de la Google, mai ales că, potrivit unor zvonuri, HTC ar face mutarea pe Android One odată cu noile sale telefoane.

Teoria mai sumbră tratează dispariţia diviziei mobile a celor de la HTC. Compania din Taiwan a negat acest lucru în repetate rânduri, însă vânzările sale de smartphone-uri sunt foarte slabe, oferind un profit mic, astfel că nu putem exclude complet această posibilitate.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite