Aplicaţia care te face mai deştept pe zi ce trece - Lumosity

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lumosity
Lumosity

Titlul din această săptămână vă va face mai atent, mai inteligent şi vă va permite să faceţi mai multe lucruri deodată. Lumosity e o aplicaţie organizată ca un joc, care vă va ajuta să vă concentraţi mai bine.

Lumosity e organizată ca o serie de jocuri care vă îmbunătăţesc memoria, viteza de gândire şi multitasking-ul. În momentul când instalaţi aplicaţia pe iOS sau Android, trebuie să vă setaţi nişte obiective. Nu trebuie să fiţi foarte optimişti şi să le luaţi pe toate în ordine.

50 de milioane de oameni folosesc deja aplicaţia în 182 de ţări, iar echipa din spate, Lumos Labs, e formată din neurologi, cercetători în neuroştiinţe şi toate jocurile sunt create pornind de la această idee.

Aplicaţia este gratuită la instalare, dar nu vă permite să faceţi mia mult de trei exerciţii pe zi. Evident, le puteţi repeta, dar dacă vreţi să vă antrenaţi mai mult, trebuie să plătiţi o taxă anuală sau lunară. 

Nu e deloc ieftin – 38 de lei pe lună. Noi am făcut trei exerciţii azi care ne-au testat atenţie, prin selectarea unei singure păsări dintr-un stol, cunoştinţele matematice şi intensitatea gândirii, prin ecuaţii aparent simple şi atenţia în spaţiu.

Mai multe imagini, un video şi puncte pro sau contra puteţi descoperi pe playtech.ro. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite