Alcatel încearcă imposibilul: Android, Windows Phone şi încă un sistem de operare pe acelaşi telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcatel Pixi 3, cu trei sisteme de operare pentru toate gusturile.
Alcatel Pixi 3, cu trei sisteme de operare pentru toate gusturile.

Anul acesta s-ar putea să vedem tot mai multe telefoane care încearcă să anuleze dezavantajele multiplelor platforme pentru dispozitive mobile. Astfel, Alcatel încearcă piaţa cu smartphone-ul echipat cu trei sisteme de operare.

Pentru că fiecare platformă mobilă actuală vine cu avantajele ei,  Pixi 3 va fi disponibil cu Android, Windows Phone sau Firefox OS.

La ora actuală există mai multe sisteme de operare dedicate telefoanelor inteligente. Pentru un grad sporit de fiabilitate, au existat deja mai multe tentative de producţie a unor modele cu două astfel de platforme. Până acum însă, nu am auzit nici măcar zvonuri referitoare la un aparat cu două astfel de sistem de operare.

Deşi nu vorbim sub nici o formă de un smartphone premium, dispozitivul din imaginea de mai sus ar putea fi primul telefon capabil să ruleze trei sisteme de operare diferite, Windows Phone, Android şi Firefox OS. Acesta va avea numele complet de  Pixi 3, dar, spre deosebire de modelele precedente din această serie, nu se va rezuma la a rula doar Android.

<a href="http://playtech.ro/2015/ces-2015-alcatel-pixi-3-ar-putea-fi-primul-telefon-ce-va-rula-android-windows-phone-si-firefox-os/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre telefonul cu trei sisteme de operare</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite