Activision anunţă un nou joc şi îl prezintă oficial la evenimentul Microsoft Xbox 720

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fantomele sunt reale, anunţă Activision. FOTO Facebook/CoD: Ghosts
Fantomele sunt reale, anunţă Activision. FOTO Facebook/CoD: Ghosts

Pe 21 mai, alături de Microsoft, Activision va anunţa jocul Call of Duty: Ghosts. Este un nou titlu pentru companie şi unul în care fantomele vor prinde viaţă, însă doar pentru a fi învinse de jucători.

Microsoft îşi prezintă consola Xbox 720 pe 21 mai. Activision va oferi atunci mai multe informaţii despre noul joc Call of Duty: Ghosts programat să fie lansat pe 5 noiembrie 2013. Va fi disponibil pe Play Station 3, Xbox 360, PC-urile din toată lumea, dar şi pe noua generaţie de console, scrie Polygon.

Producătorii au creat şi un videoclip pentru a-şi promova noua creaţie. Nu spune prea multe, doar arată câteva fantome şi la final este personajul care le va învinge. Sau mai bine spus se va asigura că acestea rămân în lumea morţilor. Pe 21 mai, însă, vor fi prezentate primele imagini din joc la evenimentul Xbox: The Next Generation Revealed.

„Toată lumea se aştepta sa venim cu Modern Warfare 4, care ar fi fost cel mai sigur lucru de făcut de către noi. Dar nu ne culcăm pe lauri", a declarat Mark Rubin, producător executiv la Infinity Ward, unul dintre studiourile Activision. Am văzut tranziţia spre noile console drept o oportunitate de a începe un capitol nou pentru Call of. Astfel că vom construi o nouă sub marcă, un nou motor grafic şi multe idei şi experienţe pentru jucătorii noştri", a completat acesta.

Pentru cei care doresc să vadă ce a copt Activision în studiourile sale, jocul Ghosts poate fi precomandat de astăzi. Mai jos este videoclipul de prezentare.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite