Acer lanseaza noul Chromebook Vero pentru segmentul educațional

0
Publicat:

Acer a lansat astăzi, 1 februarie, patru noi Chromebook-uri pentru a răspunde nevoilor elevilor, profesorilor și administratorilor, inclusiv primul său model Acer Chromebook Vero, conceput special pentru segmentul educațional.

Acer Chromebook Vero.
Acer Chromebook Vero.

Noile modele oferă cele mai recente caracteristici în materie de durabilitate, performanță și specificații, ceea ce le face un instrument potrivit pentru a ajuta educatorii să obțină rezultate bune.

Toate noile Chromebook-uri Acer sunt disponibile cu Chrome Education Upgrade care permite personalului IT și administratorilor să gestioneze, să implementeze și să planifice învățarea elevilor, asigurându-se în același timp că aceștia beneficiază de dispozitive. Departamentele IT pot efectua cu ușurință suportul administrativ, pot gestiona dispozitivele și pot face ca noile Acer Chromebooks să fie înscrise automat în site-urile școlare imediat ce utilizatorul final se conectează la internet prin înscrierea Zero-touch.

Toate noile Chromebook-uri Acer pentru educație au un exterior rezistent la impact, care îndeplinește standardele de testare MIL-STD 810H pentru a rezista încercărilor zilnice dintr-un mediu școlar aglomerat. Acestea dispun de un design cu colțuri întărite și o bară de protecție care absoarbe șocurile, astfel încât sunt protejate împotriva căderilor de la o înălțime de până la 122 cm și pot rezista la o presiune de până la 60 kg.

Aceste noi Chromebook-uri dispun, de asemenea, de suporturi interne alungite care protejează ecranul chiar și atunci când dispozitivele sunt manipulate greșit. În plus, porturile au fost întărite cu o placare metalică pentru a le proteja de uzura provocată de utilizarea frecventă de către elevi.

Cele patru noi Chromebook-uri au fiecare o tastatură concepută pentru a proteja dispozitivul de accidentele obișnuite ale elevilor. Tastatura este rezistentă la răsturnări și dispune de un sistem unic de drenaj care ajută la protejarea componentelor interne de apă vărsată (până la 330 ml). Toate cele patru Chromebook-uri Acer dispun de un touchpad OceanGlass rezistent la umiditate, fabricat din materiale plastice provenite din oceane, reducând astfel deșeurile și oferind în același timp o textură elegantă, asemănătoare cu cea a sticlei și o senzație tactilă receptivă.

De asemenea, tastele ancorate mecanic sunt mai greu de îndepărtat de către elevii curioși, dar, în același timp, sunt simplu de reparat sau înlocuit de către personalul IT. Acer Chromebook 511, Acer Chromebook Spin 511 și Acer Chromebook Spin 512 dispun, de asemenea, de o nouă tastatură ce poate fi usor reparată și care poate fi complet îndepărtată și înlocuită prin îndepărtarea a doar două șuruburi.

În cele din urmă, toate cele patru noi Chromebook-uri Acer au fost certificate pentru a îndeplini două standarde privind siguranța jucăriilor, ASTM F963-16 și UL/IEC 60950-1, ceea ce înseamnă că sunt sigure și pentru a fi utilizate de către copiii mai mici. 

Acer Chromebook Vero 712 (CV872/T) are un procesor Intel Core din generația a 12-a, care le permite elevilor să lucreze mai rapid. Afișajul IPS HD+ de 12 inchi, cu un raport de aspect 3:2 oferă cu 18% mai mult spațiu vertical în comparație cu un afișaj la fel de lat, astfel încât mai multe lucrări școlare, texte, hărți și fotografii pot fi văzute înainte ca elevii să fie nevoiți să deruleze.

Afișajul Chromebook-ului, certificat TÜV Rheinland Eyesafe reduce lumina albastră dăunătoare, asigurându-se în același timp că utilizatorii se pot bucura în continuare de culori vii atunci când privesc conținutul de pe ecranul dispozitivelor lor. 

Cu materiale reciclate, ambalaje sustenabile și un design eficient din punct de vedere energetic, Acer Chromebook Vero 712 face parte din linia Vero eco. Noul Acer Chromebook Vero 712 utilizează materiale reciclate în multe zone ale produsului, inclusiv 30% plastic reciclat post-consum (PCR) în șasiu și în rama ecranului, precum și 50% plastic PCR în capacele tastelor. Chiar și ambalajul dispozitivului susține misiunea companiei de a reduce, reutiliza și recicla prin utilizarea de pastă de hârtie 100% reciclată.

În plus față de primul Acer Chromebook Vero pentru clienții din domeniul educației, Acer și-a extins linia de Chromebook-uri pentru această piață cu trei modele actualizate: Acer Chromebook Spin 512 (R856T) convertibil cu un ecran de 12 inchi, Acer Chromebook Spin 511 (R756T) convertibil cu un ecran de 11,6 inchi și Acer Chromebook 511 (C736) clamshell, cu un ecran de 11,6 inchi.

Acer Chromebook Spin 512.
Acer Chromebook Spin 512.

Aceste trei noi Chromebook-uri Acer sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel N100 și N200 și au opțiunea de a include conectivitate 4G LTE pentru a oferi acces rapid și fiabil la aplicații educaționale de aproape oriunde.

În plus, la fel ca Acer Chromebook Vero, noile Chromebook-uri utilizează materiale reciclate, ambalaje sustenabile, un design eficient din punct de vedere energetic și înregistrare EPEAT pentru a ajuta școlile să reducă deșeurile pe toată durata de viață a dispozitivului.

Prețuri și disponibilitate

Acer Chromebook Vero 712 (CV872/T) va fi disponibil în regiunea EMEA din luna martie, la prețuri începând de la 399 euro.

Acer Chromebook Spin 512 (R856T/TN) va fi disponibil în regiunea EMEA din luna aprilie, la prețuri începând de la 429 euro. 

Acer Chromebook Spin 511 (R756T/TN) va fi disponibil în regiunea EMEA din luna aprilie, la prețuri începând de la 399 euro.

Acer Chromebook 511 (C736/T) va fi disponibil în regiunea EMEA din luna aprilie, la prețuri începând de la 349 euro.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri