Acer lansează două dispozitive Chromebook de 11 inci, pentru şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acer Chromebook 511.
Acer Chromebook 511.

Acer anunţă astăzi, 19 ianuarie, două noi dispozitive Chromebook, de 11 inci, pentru segmentul educaţional, cu funcţii pentru digitalizarea şcolilor.

Standardele militare de durabilitate permit părinţilor să aibă încredere că dispozitivele sunt greu de deteriorat, iar înscrierea în programul Zero-touch facilitează administrarea de la distanţă.

Acer Chromebook 511 

Acer Chromebook 511 (C741L) este un notebook de 11,6 inci care benefiziază de Platforma de calcul Qualcomm Snapdragon 7c şi permite o autonomie a bateriei de până la 20 de ore. Utilizând Snapdragon 7c, Acer Chromebook 511 oferă şi conectivitate 4G LTE,  permiţând elevilor să înveţe de oriunde. Cu o greutate de doar 1,3 kg, acest dispozitiv este suficient de portabil pentru ca elevii de toate vârstele să îl poată transporta.

Echipat cu un şasiu MIL-STD 810H testat şi rezistent la impact, Acer Chromebook 511 este capabil să facă faţă uzurii zilnice. Acesta dispune de suporturi mărite şi porturi I/O întărite, care îl ajută să reziste la o manipulare dură, în timp ce un sistem de drenaj încorporat în tastatură ajută la protejarea componentelor interne ale dispozitivului în cazul vărsării accidentale de lichide.

Acer Chromebook 311 

Acer Chromebook 311 (C722) este un dispozitiv echipat cu un procesor MediaTek MT8183 şi conceput în jurul unei serii de standarde de durabilitate şi siguranţă. Conform standardului MIL-STD 810H, dispozitivul poate supravieţui căderilor de până la 122 cm şi unei greutăţi de până la 60 kg datorită protecţiilor ce absorb şocurile şi a unui design intern îmbunătăţit. Tastatura rezistă la vărsarea a până la 330 ml de apă sau alte lichide, iar tastele au fost ancorate mecanic pentru o protecţie suplimentară împotriva îndepărtării.

Acer a construit Chromebook 311 (şi Acer Chromebook 511) în conformitate cu o serie de standarde de siguranţă. Elementele protectoare din plastic au fost testate şi certificate conform standardului de siguranţă a jucăriilor ASTM F963-16, dispozitivul îndeplinind şi standardul UL/IEC 60950-1 care acoperă toate detaliile, de la siguranţa chimică a materialelor, la marginile ascuţite, pentru a se asigura că Chromebook 311 este sigur şi adecvat pentru utilizarea de către copiii mai mici.

Acer Chromebook 311 are o durată de viaţă a bateriei de până la 20 de ore. Acesta include şi o serie de funcţii pentru a îmbunătăţirea învăţării colaborative, cum ar fi opţiunea pentru un ecran touch, o cameră web HDR cu un câmp larg de vizualizare pentru cursurile online şiavantajele sistemului de operare Chrome: timp de pornire mai rapid, interfaţă uşor de utilizat, protecţie malware încorporată, acces la milioane de aplicaţii Android prin Google Play.

Noile Acer Chromebook 511 şi Acer Chromebook 311 permit instalarea de aplicaţii prin Google Play şi Chrome Web Store, astfel încât utilizatorii vor avea acces la aplicaţiile pentru productivitate, creativitate, servicii etc.

Preţuri şi disponibilitate

Acer Chromebook 511 (C741L) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la preţuri începând de la 399 euro.

Acer Chromebook 311 (C722) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la preţuri începând de la 269 euro.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite