Această aplicaţie pentru smartphone este cel mai bun ajutor pentru vârstnici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârstnicii au o reală problemă cu telefoanele inteligente. Pe lângă ecranele mari, butoanele sunt destul de mici şi aplicaţiile sunt neintuitive. Totuşi, există o soluţie.

Persoanele vârstnice şi cu probleme de vedere se pot bucura acum de orice  datorită launcher-ului Koala ce poate fi instalat gratuit.

În fuga producătorilor după panouri cu rezoluţii din ce în ce mai mari, persoanele vârstnice şi cu probleme de vedere tind să fie neglijate. Detaliile dintr-o  şi atrăgătoare sunt de apreciat, dar din păcate, nu îi avantajează pe cei care nu au o acuitate vizuală remarcabilă.

Pornind de la această premisă, a fost creat un launcher de Android cu numele de Koala. După cum se poate vedea şi în captura de mai sus, acesta extrapolează dimensiunea butoanelor importante din interfaţa unui smartphone. Măreşte icoanele şi textul pentru a face totul mult mai clar şi ajută utilizatorii cu probleme de vedere să iniţieze mult mai rapid un apel sau să vadă cât e ceasul.

<a href="http://playtech.ro/2014/koala-este-un-launcher-android-pentru-virstnici-si-cei-cu-probleme-de-vedere-video/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre cea mai bună aplicaţie pentru vârstnici</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite