Articol publicitar

Principalele tendinţe de îngrijire a părului în 2022

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Par

Părul este mândria frumuseţii feminine, deci trebuie îngrijit cu produse cosmetice de bună calitate. Astăzi femeile acordă o atenţie tot mai mare produselor cosmetice, mai ales că au o gamă foarte variată de branduri din care pot alege.

Ţinând cont că oamenii au grijă de părul lor în fiecare zi sau de câteva ori pe săptămână, nu e de mirare că îngrijirea lui cu produse dedicate ocupă un loc foarte important pe piaţă an de an.

În 2022, principalele tendinţe de îngrijire a părului sunt:

  • Produse cosmetice complexe care oferă beneficii suplimentare pentru stilul de viaţă al oamenilor, care includ parfumuri atent selecţionate şi suplimente pentru sănătate
  • Produse de îngrijire a părului care se dizolvă în apă şi care sunt sub forma unor pliculeţe
  • Produse care păstrează nuanţele grizonate sau albe, cu un aspect proaspăt şi elegant
  • Produse organice, certificate, ce au formule vegane, pe bază de plante şi care sunt de calitate înaltă din punct de vedere etic şi ecologic; gama de produse organice pentru îngrijirea părului include ingrediente bune pentru păr şi piele, pentru bunăstarea oamenilor şi a mediului
  • Produse ce includ formule concentrate, unice, care nu necesită clătire intensă; acestea vor fi stropite pe păr şi vor ajuta chiar procesul de clătire; prin urmare se va folosi mai puţină apă pentru spălarea părului.

Care sunt cele mai bune cosmetice pentru păr din acest an?

Par

În 2022, cele mai bune produse cosmetice sunt acelea cu ingrediente active special selectate în concentraţie mai sigură şi care au următoarele efecte: cresc rezistenţa părului, combat căderea acestuia, elimină mătreaţa, îmbunătăţesc starea scalpului şi a părului.

Produsele de exfolierea scalpului din acest an sunt o adevărată descoperire în lupta împotriva căderii părului. Acestea garantează următoarele beneficii: întăresc vizibil părul, reduc căderea acestuia, îndepărtează impurităţile şi mătreaţa, accelerează creşterea naturală a firelor de păr.

Dermatocosmeticele din 2022 curăţă şi regenerează eficient scalpul, îndepărtează impurităţile şi agenţii de styling.

Par

Lista celor mai populare produse de îngrijirea părului include şi nuanţatoare de păr, care fac parte din tendinţele actuale. Un nuanţator gri neutralizează tonurile nedorite ale podoabei capilare, curăţă scalpul şi părul, îl regenerează, îi oferă strălucire şi volum vizibil. În acest fel, după ce părul va fi perfect spălat, el va arăta mai bogat şi împrospătat.

Alegerea unei culori devine o sarcină uşoară dacă se ţine cont de tonul pielii şi de culoarea ochilor care trebuie puşi în evidenţă. Una din cele mai populare culori la vopseaua de păr este cea comparată cu nuanţa nisipului de pe plajă. Este o culoare neutră care nu are un ton special, însă completează aproape toate tonurile de piele – mediu, deschis sau închis.

Par

Este foarte important să ştii să alegi şamponul potrivit pentru tipul tău de păr, pentru că el ar putea face diferenţa dintre părul neted, care are un aspect sănătos şi părul tern, care este dificil de gestionat. În acest an au apărut nenumărate şampoane uimitoare, care au ingrediente naturale, unice şi care sunt create pentru diferite tipuri de păr. Acestea sunt produse şi în funcţie de structura părului, a nivelului de umiditate şi producţia de sebum.

Contează şi frecvenţa de spălare a părului, aceasta ar trebui să se potrivească cu tipul de păr şi cu stilul de coafură. În cazul tunsorii scurte trebuie mai multă grijă la coafare, iar părul se spală în fiecare zi pentru a asigura perfecţiunea. Pentru spălarea zilnică a părului, cel mai indicat este să se utilizeze şampoane care nu sunt prea dure pentru păr. Prin urmare, ar trebui alese şampoane cu pH 4 sau 5. Părul gras se spală o dată la două zile, pentru a elimina excesul de sebum. La părul uscat, şamponarea se face o dată sau de două ori pe săptămână.

Par

De asemenea şi masca de păr este importantă pentru menţinerea sănătăţii părului. Ea te va ajuta astfel:

  • Va repara părul deteriorat
  • Va combate căderea părului
  • Va reduce mâncărimea scalpului şi mătreaţa
  • Va reduce încâlcirea părului
  • Va oferi un plus de volum şi strălucire podoabei capilare
  • Va hidrata părul uscat
  • Va stimula creşterea părului.

Cele mai bune ingrediente pentru măştile de păr sunt cele naturale, ca de exemplu: ulei de măsline, avocado, ulei de cocos, Aloe Vera, gălbenuş de ou şi altele.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite