Panasonic îşi aduce smartphone-ul subacvatic în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panasonic Eluga
Panasonic Eluga

Panasonic a anunţat numele smartphone-ului pe care-l va lansa pe piaţa europeană în această primăvară. Eluga este un dispozitiv de 4,3 inci, dotat cu sistem de operare Android.

Firma japoneză a arătat pentru prima oară imagini cu telefonul în decembrie anul trecut, dar nu a oferit mai multe detalii şi nici măcar un nume. În acest moment, se ştie doar că dispozitivul va fi rezistent la apă şi la praf.

De asemenea, ecranul va fi de tip qHD, cu o rezoluţie de 960x540 şi ar putea să aibă implementat sistemul de plată direct cu telefonul, NFC. Gadgetul va avea o greutate de 103 grame şi va putea fi folosit pe post de telecomandă pentru televizoarele companiei japoneze.

Noul Panasonic Eluga jpeg

Panasonic nu este singura firma japoneză care şi-a anunţat intenţiile de a veni pe piaţa din Europa în acest an. Fujitsu a făcut senzaţie la târgul de tehnologie CES 2012 din Las Vegas, de la începutul anului, cu telefoanele sale subţiri şi protecţia împoriva apei. De curând, a anunţat că va introduce gadgeturile cu Android şi Windows Phone 7 şi pe continentul nostru.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite