Noi camere foto de la Panasonic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panasonic LUMIX DMC-GX1
Panasonic LUMIX DMC-GX1

Panasonic a lansat două noi camere foto compacte. Modelul LUMIX DMC-GX1 face parte din categoria aparatelor foto compacte cu obiective interschimbabile, o categorie destul de recentă pe piaţă şi care atacă utilizatorul care nu doreşte să investească prea mult într-un aparat, dar cu toate acestea să primească fotografii de calitate. Al doilea model lansat, 3D1, este un aparat foto compact capabil să realizeze fotografii 3D cu o rezolu

GX1 este capabilă să realizeze imagini la o rezoluţie de 16 megapixeli, iar, conform producătorului, chiar şi imaginile făcute la o luminozitate scăzută vor fi surprinzător de clare. Sistemul de autofocalizare a adus îmbunătăţiri vitezei de operare, astfel aparatul poate să realizeze fotografii în cascadă la un interval de 0,09 secunde.

Pe lângă capacităţile fotografice, aparatul foto cu lentile interschimbabile poate înregistra la o calitate bună. GX1 filmează FULL HD cu sunet stereo.
Al doilea dispozitiv, compactul 3D1 are capacitatea de a realiza serii de fotografii care vor forma o imagine 3D. Stabilizatorul acesteia ajută la surprinderea unor imagini 3D clare, cu un minim de blurare. Fotografiile tridimensionale realizate cu aparatul vor putea fi descărcate şi vizionate doar pe televizoarele dotate cu această tehnologie.

Modul „Intelligent Handheld Nightshot" generează imagini de noapte iluminate bine prin suprapunerea mai multor imagini preluate în mod consecutiv. Astfel, aparatul ar putea fi folosit şi în timpul nopţii fără ajutorul unui trepied.

Pentru utilizatorii care doresc să-şi împărtăşească fotografiile pe reţelele sociale imediat ce au fost realizate, fără să mai treacă prin procesul chinuitor al descărcării pozelor în calculator şi apoi urcarea lor pe internet, aparatul are incorporată funcţia LUMIX Image Uploader. După ce s-au selectat direct fotografiile în aparat, se conectează la un calculator sau laptop şi acestea sunt urcate pe Facebook.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite