Topul celor mai scumpe rochii de mireasă din toate timpurile FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa australiană şi moştenitoarea imperiului Swarovski Crystal Business, Victoria Swarovski
Cântăreaţa australiană şi moştenitoarea imperiului Swarovski Crystal Business, Victoria Swarovski

Cu pene de păun, aur sau chiar diamante, cele mai scumpe rochii de mireasă din lume ajung să coste milioane de dolari. Acestea au fost purtate de Kim Kardashian, Victoria Swarovski şi Amal Alamuddin.

Este cunoscut faptul că oamenii îşi doresc, şi uneori chiar devin obsedaţi, de lucrurile pe care nu şi le pot permite, mai ales atunci când vine vorba de evenimentele cele mai importante din viaţa lor, cum ar fi nunta. 

În timp ce bărbaţii optează de obicei pentru lucruri simple, femeile tind să aleagă rochii semnate de designeri celebri, mai ales dacă vorbim de oameni din înalta societate, scrie luxatic.com.

Topul celor mai scumpe rochii de mireasă din toate timpurile:

Marie-Chantal - 225.000 de dolari

Prinţesa Marie-Chantal a Greciei s-a căsătorit cu Prinţul Pavlos în 1995. A purtat o rochie de mireasă Valentino, împodobită cu perle, preţul acesteia ridicându-se la 225.000 de dolari.

Mariah Carey - 250.000 de dolari

Deşi Mariah Carey şi James Packer s-au răzgândit cu privire la nuntă, cântăreaţa a purtat rochia de mireasă într-unul dintre videoclipurile sale în care i-a dat foc.  Rochia realizată la comandă de casa de modă Valentino a costat nu mai puţin de 250.000 de dolari.

Amal Alamuddin - 380.000 dolari

Mireasa lui George Clooney, Amal Alamuddin, a fost de-a dreptul spectaculoasă în timpul ceremoniei, purtând o rochie semnată de regretatul designer Oscar de la Renta, ultima rochie de mireasă creată înainte ca acesta să moară. Rochia a costat 380.000 de dolari.

Kate Middleton - 388.000 de dolari

Potrivită pentru o nuntă regală, cu o talie îngustă, mâneci lungi din dantelă şi o trenă de 2,7 metri, rochia a fost creată de Sarah Burton, designerul Casei de Modă Alexander McQueen. Rochia exprimă măiestria britanică şi a fost realizată cu ajutorul mai multor croitori veniţi de pe tot teritoriul Angliei. Ducesa şi-a dorit să aducă un omagiu tradiţiei în croitorie a englezilor prin folosirea materialelor şi meşteşugurilor tradiţionale.

Kim Kardashian - 500.000 de dolari

Kim Kardashian a dovedit în 2014 că nu trebuie să fii ducesă ca să ai o rochie super scumpă. Pe de altă parte, este normal să nu te aştepţi la Kim Kardashian să opteze pentru lucruri simple. Semnată de Ricardo Tisci, rochia a costat 500.000 de dolari.

Victoria Swarovski - 1 milion de dolari

Cântăreaţa australiană şi moştenitoarea imperiului Swarovski, Crystal Business, a ales în ziua nunţii o rochie împodobită cu 500.000 de cristale. Una dintre cele mai scumpe rochii de mireasa din toate timpurile a costat 1 milion de dolari.

Angelababy - 1,5 milioane de dolari

Unul dintre cele mai renumite persoane din industria de divertisment din Hong Kong, modelul, actriţa şi cântăreaţa Angela Yeung Wing, cunoscută ca Angelababy, a avut nunta în 2015. Designerii Dior au muncit cinci luni la creaţie, preţul ridicându-se la 1,5 milioane de dolari.

Rochia de mireasă cu 2000 de pene de păun - 1.5 milioane dolari

Cusută de mână cu mai mult de 2.000 de pene de păun, pentru această rochie de mireasă s-a muncit opt luni. Semnată de renumitul designer de modă Vera Wong, rochia a costat 1.5 milioane dolari şi un protest al activiştilor pentru drepturile animalelor. Creaţia a fost prezentată la expoziţia de nunţi din Nanjing, capitala provinciei Jiangsu din China.

Rochia de aur semnată de Yumi Katsura - 8.5 milioane de dolari

Renumitul designer japonez Yumi Katsura a creat una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă din lume. Decorată cu nu mai puţin de 1.000 de perle, un diamant din aur de 5 karate şi o emblemă verde de 8,8 karate, rochia a fost creată în două exemplare.

Rochia diamant – 12 milioane de dolari

Designerii Renee Strauss şi Martin Kratz au reuşit să creeze cea mai scumpă rochie de mireasă din lume. Denumită „rochia-diamante“, creaţia a fost apreciată la preţul de 12 milioane de dolari. Designerii nu s-au grabit să o văndă şi o folosesc în expoziţii şi spectacole de modă.

MagazinPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite