Show-ul Victoria’s Secret, mai sexy ca niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa Selena Gomez, la fel de sexy ca modelele care au defilat pe catwalk.  FOTOGRAFII AP
Cântăreaţa Selena Gomez, la fel de sexy ca modelele care au defilat pe catwalk.  FOTOGRAFII AP

Spectacolul Victoria’s Secret, difuzat de postul american de televiziune CBS, nu i-a dezamăgit pe cei care aşteptau un eveniment grandios cu ocazia aniversării a 20 de ani de existenţă pentru brandul american de lenjerie intimă.

Cei zece noi îngeri care s-au alăturat anul acesta vechii gărzi de modele Victoria’s Secret, 47 de modele de top în total, au reuşit să ofere show-ului aerul proaspăt de care avea nevoie. 

Pe scenă a fost prezentat, pe lângă zecile de ţinute-fantezie care de care mai sexy, şi sutienul-bijuterie în valoare de 2 milioane de dolari, îmbrăcat de modelul Lily Aldridge. Nu a lipsit de pe catwalk veterana îngerilor Victoria’s Secret, Adriana Lima, care a uimit, ca de obicei, cu frumuseţea sa. 

Prezentarea, care a fost filmată pe 10 noiembrie pentru a fi difuzată în decembrie, a fost deschisă de modelul Behati Prinsloo, 26 de ani, care a purtat un set de lenjerie intimă portocalie, alături de o pereche de aripi colorate. 

Apariţii spectaculoase au avut şi Gigi Hadid, 20 de ani, şi Kendall Jenner, tot în vârstă de 20 de ani, care şi-au făcut debutul în echipa Victoria’s Secret. Pe scenă au cântat Selena Gomez, Ellie Goulding şi cântăreţul canadian cunoscut sub numele The Weeknd.

Nu au lipsit costumele inspirate de iarnă, dar şi cele dedicate pasionaţilor de surf, ori cele cu simbolurile regăsite pe steagul american, dar şi ţinutele cu aripi de fluture sau asemănătoare cu ale păsărilor exotice sau de pradă. Dantelă, satin, mătase, pietre strălucitoare şi broderii complexe şi-au găsit locul în noua colecţie-fantezie de la Victoria’s Secret. 

sexy

FOTO akicihaber.com

FOTO mic.comFOTO AP FOTO AP FOTO AP FOTO AP 

sexy
foto AP
foto AP
foto AP
foto AP
foto AP
MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite