O femeie a reușit să slăbească 45 de kilograme: A încercat ceva ce era convinsă că „nu va putea face niciodată”

0
Publicat:

Mulți oameni pot fi familiarizați cu o voce din capul lor care le spune că nu pot face ceva, mai ales când vine vorba de sport. Acesta a fost cazul lui Jennifer Brown, care avea 155 de kilograme înainte de a se decide să încerce ceva ce era convinsă că „nu va putea face niciodată” - să alerge, relatează News Week. 

Jennifer Brown a slăbit 45 de kilograme. FOTO: Instagram
Jennifer Brown a slăbit 45 de kilograme. FOTO: Instagram

Într-o zi, Brown și-a făcut o promisiune că va începe să alerge un kilometru pe zi „indiferent de ce s-ar întâmpla”.

Femeia în vârstă de 42 de ani, stabilită în Iowa, își amintește că în copilărie nu reușea să treacă un test de aptitudini fizice, care îi cerea să alerge un kilometru în mai puțin de 15 minute.

„Nu am putut să o fac niciodată. Eram mereu în urma tuturor celorlalți copii, iar eu uram asta. Dintr-un motiv oarecare, acest lucru mi-a rămas întipărit în minte și mereu am spus «Nu pot»”, a declarat ea pentru sursa citată. 

Acum a depășit această îndoială, iar dedicarea ei a continuat până când a slăbit aproape 50 de kilograme în aproximativ trei ani.

Brown, cunoscută sub numele de @thisiowamom pe TikTok și Instagram, a împărtășit experiența ei într-un videoclip viral la începutul acestei luni, care prezintă transformarea ei fizică în timp ce alerga un kilometru pe zi. Acesta a strâns peste 13,8 milioane de vizualizări și 900.000 de like-uri.

Brown a decis că „trebuie să facă schimbări în viață” după ce a primit o „veste proastă” în iulie 2019, când medicul ei i-a spus că are diabet de tip 2.

„Am petrecut o mulțime de ani fără să tratez această boală și sunt datoare să am grijă de sănătatea mea metabolică, deoarece este cheia pentru atât de multe dintre funcțiile corpului nostru”, a declarat el. 

Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) avertizează că cei care sunt supraponderali sau obezi au un „risc crescut pentru multe boli grave și afecțiuni de sănătate”, în comparație cu cei cu o greutate sănătoasă. Aceste afecțiuni pot varia de la toate cauzele de deces și boli coronariene până la hipertensiune arterială și diabet de tip 2.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite