Nota de plată ireală primită de o turistă care a vizitat Lacul Como. Cât a achitat pentru o cafea și o apă

0
Publicat:

Turista a comandat produsele de la un mic bar din zonă  și a împărtășit experiența neplăcută pe o rețea socială.

Lacul Como FOTO: Shutterstock
Lacul Como FOTO: Shutterstock

O turistă s-a plâns că a plătit 20 de euro pentru o cafea și o apă într-un bar cu vedere la lacul Como: „Nu e ca și cum am fi în Capri... ".

Chitanța a fost înmânată unei turiste din Lecco în vizită la Como - o excursie în afara orașului și, fără să știe, în afara bugetului său - care nu și-ar fi imaginat niciodată că ar fi fost „jecmănită" în timpul unei opriri  în centrul orașului.

Nimic sofisticat sau exotic la masă. Doar o cafea dublă și o apă naturală, chestii care, ca să fim pesimiști, te-ar putea costa 5 euro sau ceva mai mult. În schimb, 20 de euro în total, 10 pe băutură. La revedere și mulțumesc”.

Clienta a relatat apoi surpriza amară pe rețelele de socializare, distribuind nota de plată.

Comentariile au fost dintre cele mai diverse: „Douăzeci de euro pentru o cafea, dar suntem în Como sau în Capri? Ar fi putut spune Veneția, Milano, Roma, Napoli. Imposibil de digerat 20 de euro pentru un non-aperitiv, pentru ea care, de altfel, cunoaște bine peisajul lacustru. Problema nu ar fi una nouă, mai ales odată cu sosirea sezonului estival, turistic. Como scump, în centru, și jos vin rapoartele mai mult sau mai puțin înfierbântate. Categoria de comercianți, însă, se adună și subliniază că prețurile sunt întotdeauna indicate afară, astfel încât fiecare să poată face propriile evaluări”.

image
MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite