Nota de plată colosală la restaurantul lui Salt Bae din Abu Dhabi: „Este mai ieftin să iei avionul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantul Nusr-et din Abu Dhani al celebrului bucătar turc Nusret Gokce, al cărui gest de-a pune sare de sus a devenit viral, atrage tot mai multe persoane. Unii dintre clienții restaurantului nu au fost prea încântați după ce au primit nota de plată. Pe rețelele de socializare a fost publicată o notă de plată pe care apare o sumă colosală, de 140.584 de lire sterline, relatează Daily Mail

Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae, și gestul său devenit „trademark“
Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae, și gestul său devenit „trademark“ Foto AFP

Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae, este proprietarul unui celebru lanț de restaurante cu preparate din carne. Unul dintre acestea se află în Abu Dhabi, unde clienții vin continuu să aibă parte de o experiență inedită. Cu toate acestea, prețurile mari i-ar putea pune pe gânduri înainte de a face o rezervare. 

Celebrul bucătar a fost criticat pe rețelele de socializare după ce a publicat nota de plată de 140.584 de lire sterline pentru o masă de 14 persoane. O singură friptură cu foiță de aur costă 1.030 de lire sterline. 

Identitatea celor 14 persoane care au plătit nota de plată astronomică rămâne necunoscută. Aceștia au consumat: cinci sticle de vin roșu Petrus (în valoare de 74.200 de lire sterline), două sticle de vin Petrus 2009 Louis XIII ( în valoare de 45.661 de lire sterline) și o sticlă de vin Chateau Margaux de 3.538 de lire sterline. Clienții au plătit pentru o sticlă de bere Heinken 12,50 de lire sterline, un cocktail negroni a costat 17 lire sterline și patru pahare de virgin mojito 41 de lire sterline. 

Prețurile piperate au fost criticate pe Instagram, unde internauții au afirmat că este „o nebunie” bazată pe „un ego mult prea mare”. 

De asemenea, Gokce a afirmat pe Instagram că banii nu constituie o problemă când este vorba de calitate. 

În aceeași ordine de idei, în urmă cu un an, un alt client a avut parte de o experiență asemănătoare. 

Este mai ieftin să iei avionul și să mănânci la restaurantul turcesc al lui Salt Bae decât să mergi la cel londonez. 9 lire pentru o Coca-Cola. 630 de lire pentru friptura Tomahawk. Nu, mulțumesc", conform bărbatului care a publicat nota de plata în valoare de peste 1.800 de lire sterline. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite