Articol publicitar

Moduri de a te reinventa toamna aceasta

Toamna aduce în fiecare an o mulțime de surprize! De la o vreme imprevizibilă, ploaie și temperaturi ceva mai scăzute și până la peisajul magnific al naturii care se transformă într-o operă de artă pictată în nuanțe de arămiu, galben și portocaliu, nu ai cum să nu rămâi impresionat de acest sezon. Deoarece natura trece printr-o mulțime de schimbări, toamna vine la pachet și cu o varietate de emoții și sentimente care te pot influența. Printre acestea se numără și dorința de schimbare. 

image

În acest articol ți-am pregătit 3 moduri prin care te poți reinventa toamna aceasta. Ești pregătită să le descoperi?

În primul rând, să discutăm de un nou look. Ce ai spune de o nuanță nouă? Poate ceva mai îndrăzneț? Dacă simți să schimbi ceva, dar nu ai merge chiar atât de departe, îți recomandăm șuvițele! Acestea au fost, sunt și vor rămâne mereu un trend favorit de majoritatea femeilor care urmăresc să fie la modă. De asemenea, există o varietate de culori la care poți apela! De la blond, șaten, roșcat, negru și până la culori mai îndrăznețe, precum roz, albastru, verde sau mov, aceste șuvițe sunt o metodă perfectă de schimbare a look-ul, dacă nu vrei să apelezi la o transformare completă. În plus, poți obține foarte ușor șuvițe acasă! Dacă pentru a ajunge la rezultatul dorit trebuie să îți deschizi nuanța, specialiștii recomandă folosirea unui decolorant par.

În al doilea rând, îți poți reinventa garderoba de toamnă. Înainte de a merge la cumpărătruri, gândește-te care ai dori să fie stilul tău sezonul acesta și inspiră-te puțin și de pe internet. Îți dorești mai multe ținute elegante, casual, sport sau chic? Noi îți recomandăm să achiziționezi câteva piese basic pe care le poți combina cu articole deja existente în șifonier, obținând astfel, look-urile la care visezi. Poți pune pe listă un pulover tricotat cu guler înalt, colorat sau alb în dungi, o rochie lungă elegantă sau casual, un trench simplist, o fustă și o pereche de pantaloni care să se potrivească gusturilor tale.

În al treilea rând, mai poți apela la o schimbare și în ceea ce privește felul în care te machiezi. Alege toamna aceasta să experimentezi diverse noi tipuri de machiaj care să îți scoată în evidență trăsăturile. Poți începe treptat, cu o nouă culoare de ruj ceva mai intensă. Continuă apoi cu machiajul ochilor și joacă-te cu nuanțele din paletă. De asemenea, nu uita de efectul surpriză pe care îl poate avea un creion negru utilizat atat pe linia apei, cât și pe pleoapa mobilă.

Acum că ai aflat toate sfaturile noastre, ești pregătită să te reinventezi și să-i surprinzi pe cei din jur?  

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite