Milenialii vor deveni „cea mai bogată generație” din toate timpurile, însă doar după ce părinții lor vor muri

0
Publicat:

Conform unui studiu, generația milenialilor va deveni „cea mai bogată din istorie", imediat după ce cele trei generații anterioare care dețin „averi uriașe" în domeniul imobiliar vor muri, relatează LBC News. 

Milenialii se vor orienta către locuințe mai prietenoase cu mediul. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Milenialii se vor orienta către locuințe mai prietenoase cu mediul. FOTO Shutterstock (Arhivă)

După cum arată un nou raport, în următoarele două decenii va avea loc un „transfer masiv de bogăție și active", ceea ce va face din milenialii născuți între 1980 și 1994 „cea mai bogată generație" din toate timpurile. 

Atunci când generația tăcută (născută între 1925 și 1945), baby-boomerii (1946-1964) și cea mai vârstnică parte a generației X (1965-1979) vor muri, se vor elibera 2,5 trilioane de lire sterline din averea ținută în casele lor, potrivit unui studiu realizat de Knight Frank. 

Raportul anual al agențiilor imobiliare arată că trecerea averii în mâinile tinerei generații va duce la apariția unor noi tendințe în ceea ce privește achiziția de proprietăți. 

Milenialii se vor orienta către locuințe mai prietenoase cu mediul, vor cumpăra bunuri mai ecologice și vor face investiții mai durabile. 

Liam Bailey, director global de cercetare la Knight Frank, a declarat: „Implicațiile pentru managerii de investiții și consilierii financiari, sau pentru oricine altcineva care lucrează cu aceste noi generații care vor deveni mai bogate, vor fi destul de semnificative." 

O analiză efectuată în urmă cu un an de Savills a arătat că persoanele de peste 65 de ani au 2.588 de miliarde de lire sterline alocate în imobiliare - 2.183 de miliarde de lire sterline în proprietăți rezidențiale și 405 miliarde de lire sterline în chirii - și doar 147 de miliarde de lire sterline în datorii ipotecare. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite