FOTO Topul celor mai neinspirate rochii de mireasă purtate de celebrităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celine Dion a purtat pe frunte o tiară din cristiale Swarowski
Celine Dion a purtat pe frunte o tiară din cristiale Swarowski

Alegerea rochiei de mireasă nu este lucru uşor, iar lipsa de inspiraţie le poate ”lovi” chiar şi pe vedete. Actriţa Emma Thompson şi cântăreaţa Celine Dion sunt doar câteva dintre celebrităţile care au făcut alegereri nepotrivite pentru ziua nunţii.

Rochiile de mireasă ale celebrităţilor ne uimesc uneori prin eleganţă şi extravaganţă. Alteori, însă, oricât de rafinate ar fi materialele şi oricât de preţioase ar fi aplicaţiile, şi stiliştii vedetelor pot să o dea în bară. iată care sunt alegerile neinspirate ale vedetelor, aşa cum reies dintr-un sondaj publicat de cotidianul britanic Daily Mail.

Katie Perry

De departe, cele mai neinspirate alegeri le-a făcut cântăreaţa şi actriţa americană Katie Perry. Spunem ”alegeri” pentru că la toate cele trei dintre nunţile sale a fost la fel de neinspirată în privinţa rochiilor ca şi în cea a soţilor, de care a ajuns să divorţeze.

image

Katie este binecunoscută pentru stilul vestimentar ieşit din tipare, însă criticii de modă îl dezaprobă. Într-un top 10 al celor mai neinspirate rochii de mireasă purtate de vedete,

Celine Dion

1.000 de ore ar fi durat confecţionarea rochiei de mireasă pe care cântăreaţa a purtat-o la nunta cu René Angélil, în 1994. Aceasta a fost croită din mătase şi a avut o trenă de 20 de metri. Elementul cel mai puţin inspirat a fost tiara imensă din cristale Swarovski purtată de Celine Dion pe frunte.  ţinuta de nuntă a clasat-o pe locul al doilea în topul britanic al celor mai urâte rochii de mireasă.

celine

Emma Thompson

Rochia actriţei Emma Thompson, pe care aceasta a purtat-o la nunta cu Kenneth Brannagh în 1989, este pe locul al treilea în topul celor mai neinspirate rochii de mireasă purtate de vedete.  18% dintre cei care au participat la sondaj cred că imprimeul pastelat nu este demn de o rochie de mireasă. ”Rochia ei nu a avut nicio legătură cu o rochie de mireasă. Cred că pentru ziua nunţii cea mai potrivită este clasica rochie albă ”, a declarat una dintre persoanele care au raspuns sondajului.

image

Jada Pinkett Smith

Rochia purtată de Jada la nunta cu actorul Will Smith nu a fost apreciată de fani, ea clasându-se pe locul 7 în topul celor mai urâte rochii. ”Vedetele inspiră alegerile vestimentare ale multor oameni şi toată lumea priveşte cu admiraţie nunţile celebrităţilor. Moda se schimbă odată cu vremurile şi când compari o rochie din trecut cu cea a lui Kate Middleton, de exemplu, poţi vedea cum s-a schimbat moda”, spune purtătorul de cuvânt al Wrappler.com, cel care a efectuat sondajul.

image

Prinţesa Diana

Rochia prinţesei britanice, foarte apreciată de public în vara lui 1981, pare prea opulentă în zilele noastre, cred mulţi dintre cei care au inclus-o în topul celor mai neinspirate rochii de mireasă. Totuşi, ea rămâne cea mai faimoasă rochie din lume. Creaţia deţine în continuare recordul pentru rochia cu cea mai lungă trenă din istoria regală.

diana

Gwen Stefani

Nici rochia creată pentru cântăreaţa Gwen Stefani, în nuanţe de roz, nu a fost printre preferatele publicului. Creată de Christian Dior, rochia se clasează pe locul 9 în acelaşi top.

image

Top 10 al celor mai urâte rochii de mireasă purtate de celebrităţi

1. Katie Price (nunta cu Peter Andre)

2. Celine Dion

3. Emma Thompson

4. Katie Price (nunta cu Kieran Hayler)

5. Nicole Richie

6. Lady Mary Charteris

7. Jada Pinkett Smith

8. Princess Diana

9. Gwen Stefani

10. Katie Price (nunta cu Alex Reid)

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite