Florin Piersic, către un cerșetor care l-a întrerupt: „Dă-mi tu bani, că vă fac program, fir-ai al dracului” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totul s-a petrecut la Cluj-Napoca în timp ce Florin Piersic susținea un program artistic. Actorul a fost întrerupt de un cerșetor care și-a pus șapca pe scările scenei.

Florin Piersic, deranjat de un cerșetor FOTO Captură video
Florin Piersic, deranjat de un cerșetor FOTO Captură video

În momentul în care bărbatul și-a pus șapca pe o treaptă a scenei, Florin Piersic și-a întrerupt programul și i-a adresat câteva cuvinte.

"Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că va fac program, fir-ai al dracului de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?”, i-a spus Florin Piersic.

Chiar dacă cerșetorul s-a îndepărtat de scenă, actorul a continuat. 

Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici... Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”

Reacțiile oamenilor

"Florin Piersic are dreptul să zică orice. Ține-l, Doamne, pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el”, a scris un comentator după ce imaginile au devenit virale. 

"Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani, să ne încânte cu umorul lui", spune altcineva.

"Ești o minune pe pământ!" "Actorul meu preferat! Dumnezeu să vă binecuvanteze cu multă sănătate și la cât mai mulți ani!", scrie un alt comentator.

„A fost o glumă, cine nu înțelege, iar despre bani ... este normal să aibă bani, doar a fost actor și unul mare, nu îi putem da minim pe economie”, ține să explice altcineva.

Au fost și comentarii care au criticat reacția lui Florin Piersic: „Totuși, nu înțeleg de unde dreptul de a jigni? Și de ce asemenea vocabular:„

„Marele actor, dar foarte arogant, plin de bani și face mișto de mulți oameni care nu au același statut social ca și el”

„Nu ai niciun drept să jignești acel om, e om ca și tine. Dacă tu ești artist, nu înseamnă că el este un om de rahat. E om și el”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite