Articol publicitar

Cum să porți o jachetă de piele? Vezi 4 ținute de toamnă pentru femei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit toamna, vremea gecilor de piele pentru femei! Și este adevărat, căci o astfel de geacă poate schimba cu adevărat orice ținută și poate deveni cel mai important element al stilului tău de toamnă. Află în continuare cui i se potrivește și cum ar trebui purtată pentru a o evidenția cu adevărat.

image

Geci de piele pentru femei în stilizări de toamnă - pentru cine va funcționa?

Gecile de  sunt haine clasice, dar au un avantaj. Au mult caracter alternativ, la urma urmei, jacheta de piele provine din cultura motocicletelor, iar numele ei, geaca ramones, provine de la grupul punk rock The Ramones. Poziția finală în modă a fost stabilită de artiști precum Madonna și designerul Vivienne Westwood.  Așa era situația în anii 1980, căci astăzi este purtată de toată lumea - studente, artiste, femei de afaceri, gospodine sau fashioniste, ca unul dintre articolele vestimentare de bază.

image

Croiala acestei geci se potrivește fiecărei siluete feminine. Ea pune în valoare formele feminine, în special talia. Totodată, pune în evidență fesele și șoldurile, iar reverele gulerului atrag atenția asupra decolteului. De remarcat este faptul că geaca de piele nu are limită de vârstă, putând fi purtată de doamne indiferent de numărul de ani. Este ușor să o adaptezi la personalitatea ta, stilul de viață și tipul de muncă. Este un element vestimentar extrem de versatil și grațios. 

Nu numai rock - cu ce să porți o jachetă de damă?

Știai că geaca de piele este universală? Există multe moduri în care poți purta aceste geci de piele pentru femei – de la combinații minimaliste cu blugi până la stiluri mai sofisticate cu rochii și cămăși. Geaca de piele se combină perfect cu diverse texturi, modele și materiale. Cea mai bună parte este atemporalitatea ei, așa că va rămâne elegantă chiar și după câțiva ani de purtare.

În continuare ai o lista cu cele mai bune ținute cu geci de piele pentru femei, în care cu siguranță te vei regăsi!

  • Geaca de piele cu blugi 

Ținuta este un clasic al modei, se poartă de zeci de ani, iar singurul lucru care se schimbă sunt pantalonii și pantofii. Alege geaca preferată – clasică, elegantă sau retro de pe geaca piele dama și perechea de blugi. În funcție de croială, te poți juca cu forma și silueta. Blugii skinny vor prelungi optic picioarele și vor sublinia fesele. Blugii cu talie înaltă vor concentra atenția asupra șoldurilor și vor prelungi ușor silueta. Pe de altă parte, blugii boyfriend te vor duce în atmosfera anilor 80. Dacă îi combini cu adidași, vei obține un efect retro-street. 

  • Geaca de piele + rochie - duoul perfect de fete

Una dintre cele mai reușite stilizări este combinația dintre gecile de piele pentru femei și o rochie. Rezultatul este un amestec subtil de austeritate cu delicatețe și feminitate și, în același timp, ambele elemente se completează reciproc și măresc potențialul întregului look. Alege rochii florale, cu buline sau uni, de vâscoză, bumbac sau lână. Condimentează ținuta cu botine, ghete sau cizme de cowboy, perfecte pentru perioada de toamnă.

  • Geaca de piele în stilizări elegante?

Stilizările cu o geacă de piele confirmă universalitatea jachetei. Alege o geacă de piele ca înlocuitor pentru un sacou sau un blazer. Aceasta înseamnă că se potrivește bine cu o cămașă albă și bluze mai elegante. Astfel, vor arăta mai nonșalant. Datorită tăieturii scurte a gecii, pantalonii palazzo largi vor sublinia perfect șoldurile. 

  • Geacă de piele pentru un look casual, în stil streetwear

Hainele sport confortabile au devenit foarte comune, așa că apar adesea în ținutele de zi cu zi. Nimeni nu este surprins să vadă treninguri și hanorace purtate în diverse ocazii. Dacă ai treninguri preferate în garderobă și vrei să le adaugi mai mult stil, combină-le cu o jachetă de piele, alege o geantă elegantă și pantofi biker din piele. Simplu și atât de eficient ca ținută de toamnă!

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite