Cum arată tânărul cu cel mai lung păr din lume. Motivul pentru care nu s-a tuns niciodată VIDEO

0
Publicat:

Un adolescent indian, din Uttar Pradesh, a reușit să atragă atenția întregii lumii și chiar să ajungă în Cartea Recordurilor, datorită unei trăsături neobișnuite, mai ales pentru un băiat: părul său incredibil de lung. Motivul pentru care nu s-a tuns niciodată este cu atât mai uimitor.

Părul adolescentului măsoară aproximativ 1.5 m FOTO Captură YouTube
Părul adolescentului măsoară aproximativ 1.5 m FOTO Captură YouTube

Sidakdeep Singh Chahal a spus că părul său este un simbol al credinței sale sikh. Religia îi îndeamnă pe adepții săi să-și crească părul lung, considerând că șuvițele lor sunt un dar de la Dumnezeu.

Adolescentul a spus că părul său este de obicei prins într-un coc și acoperit cu un dastār (turban tradițional). El a explicat că unii dintre membrii familiei sale au fost surprinși să afle cât de mult i-a crescut părul.

„Multe dintre rudele mele au fost șocate să vadă cât de lung e”, a spus el pentru Guinness World Records. Sidakdeep a spus că este nevoie de cel puțin o oră pentru a-și spăla părul de două ori pe săptămână.

În copilărie, Sidak a fost uneori tachinat de prietenii săi pentru că avea părul lung.

„Nu mi-a plăcut că părul meu a fost luat în râs”, a explicat el.

Sidak și-a spus că îl va tunde atunci când va fi mai mare, dar acum consideră că podoaba capilară face parte din identitatea sa.

Cu toate acestea, Sidakdeep nu a reușit să îl depășească pe adolescentul cu cel mai lung păr din istorie, care măsura (...)

Citește continuarea pe site-ul Click!

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite