Cele mai ciudate comenzi prin room service. Oaspeții care au cerut „carne de bizon"

0
Publicat:

Viața în industria ospitalității este cunoscută ca fiind dură. Iar unii oaspeți nu ușurează situația, mai cu seamă cei care provoacă confuzie în rândul personalului cu comenzi ciudate prin room service, precum apa dietetică, relatează Daily Mail.

Unele persoane au cerut și „înghețată topită”. Foto: Arhivă
Unele persoane au cerut și „înghețată topită”. Foto: Arhivă

Atunci când sute de hoteluri din întreaga lume au fost întrebate de cercetători cu privire la cele mai ciudate comenzi prin room service pentru un studiu global, această băutură a fost menționată de către un hotel din Statele Unite. 

În total, 473 de hoteluri din întreaga lume au participat la sondajul realizat de Hotels.com, care a dezvăluit, de asemenea, că proprietăților li s-a cerut „carne de bizon" și o versiune fără ouă a unui fel de mâncare numit shakshuka. Felul de mâncare tipic nord-african constă în ouă poșate într-un sos de roșii. 

Un alt oaspete din SUA a cerut „apă îmbuteliată fiartă", în timp ce un client din Coreea de Sud s-a prezentat la hotel cu un pește crud și a cerut personalului să îl gătească. 

Alte cereri ciudate din sondajul Hotels.com au inclus „înghețată topită", o „omletă fără ouă", un pește balon și un „bol de orez pentru câini"

Rezultatele studiului au dezvăluit, de asemenea, „ceea ce este la modă când vine vorba de a lua masa la domiciliu", o listă mult mai convențională. 

La nivel mondial cel mai comandat preparat a fost burgerul (40%), devansând clasicul sandwich club, pizza și chiar și chipsurile. 

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite