Cele mai avantajoase oferte la îmbrăcăminte de Black Friday: ce companie oferă premiu o haină de blană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Black Friday aduce reduceri însemnate la mii de produse
Black Friday aduce reduceri însemnate la mii de produse

Nissa, FashionUP, London Tailors şi Office Shoes sunt doar câteva dintre companiile care au pregătit super reduceri de Black Friday. Discounturile ajung şi până la 80%.

Nissa a prăgătit reduceri substanţiale, dând startul campaniei de Black Friday cu 4 ore mai devreme

La NISSA, Black Friday nu a fost niciodată mai ofertant, atât din punct de vedere al discountului, cât şi din cel al gamei variate de produse. Preţurile rochiilor de zi pornesc de la 125 lei, fuste office şi pantaloni de la 99 lei, redingote de la 199 de lei, rochii de seară de la 149 lei, bluze şi cămăşi de la 65 lei.

Reducerile de până la 50% se vor aplica pentru zeci de mii de produse. Astfel, ofertele tentante se vor adresa atât celor care doresc să îşi completeze garderoba cu ultimele noutăţi, cât şi celor care vor să îşi achiziţioneze deja outfitul pentru sărbători.  

Produsele pot fi achiziţionate şi pe shop.nissa.ro, unde vă puteţi crea un cont pentru a vă bucura de reducerile anului. Doar clienţii fideli vor putea să vadă oferta NISSA cu 4 ore înainte de începutul Black Friday pe shop.nissa.ro. Daca ai un card de fidelitate NISSA sau un cont pe magazinul online, eşti aşteptat la START pe 17 noiembrie, de la ora 20.00!

moda

Oferta se lansează vineri, la ora 00.00, pe shop.nissa.ro şi în magazine la ora 08.00. Clienta care va face cea mai substanţială comandă în perioada 17 noiembrie (ora 20.00) – 20 noiembrie (ora 24.00) va primi cadou o haină din blană de vulpe în valoare de 3.000 de lei.

FashionUP a pregătit peste 60.000 de produse, reducerile ajungând până la 80%

FashionUP şi-a propus ca Black Friday 2016 să fie un eveniment special pentru clienţii săi, pentru a le răsplăti fidelitatea. Magazinul a promis că până la sfârşitul anului va lista aproximativ 50.000 de produse, iar cifra aceasta a fost atinsă în luna octombrie.

Pentru weekend-ul dedicat cumpărăturilor, FashionUP a pregătit peste 60.000 de produse. Toate acestea vor avea preţ special, iar reducerile ajung până la 80%. Campania de Black Friday se va desfăşura între 18 şi 20 noiembrie, iar FashionUP estimează că va vinde peste 100.000 de produse în acest interval. 

O veste bună înainte de Black Friday a venit în octombrie, când FashionUP a devenit distribuitor oficial în România al brandului LaRedoute. Parteneriatul s-a dovedit unul de succes, în doar trei săptămâni fiind vândute câteva mii de produse. Acestea au reprezentat 25% din vânzările magazinului pe luna octombrie. Prin această colaborare, FashionUP a adus în România colecţii business pentru femeile active, preocupate de eleganţă şi alegerile inspirate în vestimentaţia lor.

London Tailors a pregătit o serie de surprize şi reduceri de până la 50%

London Tailors a pregătit un weekend dedicat Black Friday. Campania aduce preţuri mai mici cu până la 50% la o serie largă de produse din toate colecţiile. Promoţiile sunt valabile în perioada 18–20 noiembrie în reprezentanţele London Tailors şi online pe site-ul magazinului.

Gama de produse pregătită pentru acest sezon cuprinde o selecţie variată de articole vestimentare masculine de cea mai înaltă calitate, precum costume, cămăşi, haine de iarnă, sacouri, încălţăminte şi accesorii. Mai mult, pe site-ul LondonTailors.ro, clienţii au la dispoziţie un configurator unde îşi pot crea ei înşişi ţinuta potrivită cel mai bine stilului propriu.

Pentru noul sezon din acest an, London Tailors estimează vânzări de 1,3 milioane de lei.

Office Shoes a pregătit reduceri între 10% şi 50% la peste 700 de modele de încălţăminte

Magazinul de încălţăminte Office Shoes se pregăteşte de un weekend prelungit al reducerilor şi pune la dispoziţia clienţilor, în perioada 17–21 noiembrie, reduceri între 10% şi 50% la peste 25 branduri ce cuprind mai mult de 700 de modele de încălţăminte.

Printre brandurile la reducere se află şi Timberland, UGG, Tommy Hilfiger, Hunter şi multe altele. Fanii produselor Timberland se vor bucura să afle că toate produsele brandului, inclusiv celebrele Timberland 6 Inch Premium Boot şi alte modele faimoase, vor avea preţuri reduse cu până la 30%.

Pentru cei care doresc încălţări în trendul acestui sezon, reducerile Office Shoes vor oferi ocazia de a achiziţiona la preţ de chilipir sute de modele de încălţăminte călduroasă, comfortabilă şi mai ales impermeabilă, pentru a face faţă intemperiilor vremii.

Pentru Black Friday 2016, Office Shoes estimează o dublare a vânzărilor de la ediţia de anul trecut, mizând pe un stoc mai amplu de produse de la brand-uri diverse şi foarte cunoscute. În plus, Office Shoes a inclus în această toamnă patru noi branduri foarte cunoscute pentru care a pregătit reduceri notabile cu ocazia Black Friday.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite