Ce să nu depozitezi niciodată sub pat, conform specialiștilor Feng Shui

0
Publicat:

Depozitarea obiectelor sub pat este, în general, privită cu ochi răi în Feng Shui. Asta pentru că dezordinea întrerupe fluxul de energie din cameră, afectând somnul. În timp ce anumite obiecte te pot face să te simți neliniștit, altele pot duce la anxietate, relatează Livingetc

Există și câteva obiecte pe care le poți depozita sub pat. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Există și câteva obiecte pe care le poți depozita sub pat. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Dacă vrei să depozitezi lucruri sub pat, experții în materie de Feng Shui oferă câteva sfaturi. Iată ce au avut de spus. 

Echipamente pentru exerciții fizice  

Deși poate că ești familiarizat cu principiile Feng Shui, este important să știi că există o mulțime de lucruri pe care nu ar trebui să le pui sub pat. În primul rând este vorba de orice lucru care te face să te simți activ. 

Atunci când încerci să te relaxezi, prezența unor seturi de gantere sau a unui covoraș de yoga sub pat ți-ar putea afecta somnul. Experții recomandă depozitarea acestora într-o altă încăpere sau într-un dulap. 

Am văzut multe lucruri depozitate sub paturi și aș spune că, în general, nu ar trebui să depozitezi obiecte care au multă energie activă", a declarat Laura Morris, specialist Feng Shui și co-fondator al Mindful Design Feng Shui School. 

Scrisori și documente 

De asemenea, nu ar trebui să depozitezi sub pat lucruri care au valoare sentimentală. 

Nu depozitați scrisori și documente sub pat; orice lucru care face parte din trecutul vostru și de care încercați să scăpați”

Pentru a te asigura că ai un dormitor în care te poți relaxa, ține departe de acest spațiu lucrurile care îți trezesc amintiri. Acestea vă pot ține blocat în trecut și pot împiedica fluxul de qi. 

Cărți 

Evitați să depozitați cărți sub pat", spune expertul în Feng Shui Anjie Cho. Conform specialistului, acestea te pot ține treaz. 

„În general, este indicat să evitați orice fel de dezordine sub pat”, spune Anjie Cho 

Ce poți depozita sub pat 

Dacă dormitorul tău este mic și nu ai suficient spațiu pentru a depozita lucruri, există câteva obiecte pe care le poți pune sub pat. 

Conform specialistului Laura Morris, poți depozita: lenjeria de pat, hainele de sezon, prosoapele și, în general, obiecte față de care nu sunteți atașat emoțional. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite