Articol publicitar

Care sunt avantajele unui șemineu electric, controlat de la distanță prin telecomandă

Publicat:

În ziua de azi, oamenii sunt interesați de șeminee electrice, pentru că acestea sunt perfecte chiar și pentru spații mici de locuit. Alegând produsul potrivit, ei se pot bucura de toate beneficiile unui foc confortabil, fără riscuri și emisii de carbon.

Adevarul (1) (14) jpg

Șeminelele electrice sunt folosite de oameni în case și apartamente, ele oferă multe avantaje și pot fi controlate de la distanță prin telecomandă. Un astfel de produs nu necesită coș de fum și prin finisajele sale deosebite se potrivește în orice decor, oferă căldură și o ambianță minunată.

Cele mai apreciate sunt modelele de colț, aceastea fiind considerate șeminee mai confortabile. Ele arată grozav în living și se pot încadra bine în colțurile de 90 de grade ale camerei, prin kitul de colț din dotare.

În ceea ce privește aspectul, există ceva magic în focul din șemineu. Prin aspectul său, spațiul parcă devine mai confortabil, iar atmosfera este ca de basm. În prezent, soluțiile de șeminee tradiționale sunt înlocuite cu șeminee artificiale, moderne. Acestea au prețuri accesibile și sunt ușor de întreținut pe termen lung, mai ales că nu necesită curățare de fum și funingine ca la șemineele clasice pe lemne.

Prin alegerea unui produs din gama de șeminee electrice de pe Hombee vei avea cea mai realistă flacără și un design inovator, foarte elegant, care se potrivește în orice stil de decor interior. Acestea sunt ușor de instalat și au tehnologii brevetate care uimesc, care fac spațiile în care sunt instalate să fie mai călduroase și mai confortabile de locuit.  

Adevarul (2) (11) jpg

Șemineele electrice sunt soluții interesante pentru rezolvarea problemei căldurii și au caracteristici grozave:

·         Oferă posibilitatea de reglare a intensității flăcării și a jarului

·         Au termostat cu LED și afisaj inteligent, deci temperatura poate fi setată

·         Încălzirea poate fi programată pe zile și ore

·         Au temporizator pentru funcționare în interval stabilit, cuprins între 30 de minute și 9 ore

·         Sunt considerate sisteme de încălzire cu eficiență energetică mare

·         Sunt realizate din materiale de înaltă calitate, din sticlă călită, ceea ce garantează o mare rezistență și durabilitate

·         Au senzor care detectează când fereastra camerei este deschisă și astfel căldura este oprită în mod automat, pentru a nu se consuma și risipi energie

·         Au efect de flacără fără a încălzi încăperea, pentru o atmosferă romantică și în sezonul cald

·         Sunt ușor de asamblat, în timp scurt, cam în 30 de minute.

Unele modele au și tehnologii avansate și funcții deosebite:

·         Prin tehnologie Revillusion® se pot obține flăcări mai mari și mai luminoase, acestea par aleatorii și creează acea iluzie că apar din interiorul lemnelor ce ard

·         Printr-un panou acrilic de flăcări Mirage™ se pot produce flăcări luminoase și fără reflexii

·         Lumina ambientală poate fi personalizată cu Mood Lighting, care are o selectie de nuanțe calde sau nuanțe din modul Midnight "Miez de noapte"

·         Culorile flăcărilor pot fi ajustate, alegând între roșu sau albastru; de asemenea se poate regla nivelul luminozității flăcărilor, precum și efectul lor de pâlpâire

·         Prin tehnologia ThruView se poate vedea printre flăcări și cu un panou în partea din spatele lor, cu design special, se poate crea acea imagine autentică a focului

·         Prin Realogs® Plus se obține un mulaj foarte realist de bușteni de lemn ce par de esență tare și în mărime naturală, astfel efectul este și mai interesant.

Astfel de produse par a fi de ultimă generație, mai ales că au duritate ridicată, design din sticlă călită și panou de afișare. Nu sunt ușor de spart chiar dacă sunt lovite și nu prezintă niciun risc pentru copii și animale de companie.

Datorită versalității lor, șemineele electrice pot fi folosite și în clădiri de birouri, pentru menținerea unei atmosfere confortabile pentru clienți. Unii oameni de afaceri sunt proprietari de imobile și doresc o sursă suplimentară de căldură. Dacă instalează un șemineu electric, ei pot schimba și întreaga estetică a decorului. Aceste șeminee electrice elegante se potrivesc și pe holurile hotelurilor, pensiunilor și a restaurantelor de lux, au un design atractiv și pot da căldură printr-o simplă apăsare de telecomandă.

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri