Locurile speciale de „joacă”, soluţia ingenioasă pentru bărbaţii care se plictisesc la cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locurile special amenajate pentru bărbaţi în magazinele de damă sunt foarte apreciate FOTO: mirror.co.uk
Locurile special amenajate pentru bărbaţi în magazinele de damă sunt foarte apreciate FOTO: mirror.co.uk

Un cunoscut magazin de haine de damă din SUA a amenajat un loc special „de joacă“ pentru bărbaţii care se plictisesc aşteptându-şi consoartele să termine cumpărăturile. O idee foarte inspirată în condiţiile în care bărbaţii rezistă cel mult o jumătate de oră prin magazine, potrivit unui studiu.

Reprezentanţii Urban Outfitters au instalat sub scările unuia dintre magazinele sale console de jocuri retro precum Sega Mega Drive sau Super Nintendo şi vor să creeze această facilitate în tot lanţul de magazine.

Clienţii de sex masculin s-au declarat încântaţi de idee, iar partenerele lor se bucură că soţii sau iubiţii nu vor mai refuza de acum să meargă cu ele la cumpărături. „Bărbaţii trebuie să se joace în timp ce prietenele aleg haine pentru ei din magazin“, a scris un utilizator pe reţeaua Reddit.

„Bărbaţii să meargă prin magazine? Cumpăr haine pentru soţul meu în timp ce el stă acasă cu jocurile lui video. Nu-mi imaginez cum ar fi să-l târăsc prin centrul comercial“, spune o altă utilizatoare, citată de mirror.co.uk.

Soluţia antiplictiseală este binevenită în condiţiile în care bărbaţii pot tolera să meargă prin magazine cu partenerele mai puţin de jumătate de oră, după cum arăta un studiu efectuat de platforma online Quidco.com. Studiul realizat pe 2.000 de bărbaţi şi femei mai arăta că 8 din 10 bărbaţi găsesc plictisitor mersul la cumpărături cu partenera şi în jur de 45% din ei evită pe cât posibil această activitate.

Un bărbat din patru a recunoscut că a „abandonat“ o sesiune de cumpărături şi a plecat acasă singur, în timp ce unul din trei a ales să iasă din magazin şi să aştepte afară. Femeile, în schimb, obosesc abia după câteva ore de cumpărături.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite