Într-un tiny house de 21 metri pătraţi de lângă Iaşi trăiesc doi oameni, doi câini şi o pisică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa

Relaţia pe care o ai cu spaţiul este una subiectivă. În timp ce unii oameni îşi găsesc confortul în case mari sau pline de obiecte, mobilă şi artă, alţii îşi găsesc liniştea într-un tiny house.

O astfel de decizie vine mână în mână cu schimbarea stilului de viaţă, dar şi cu asumarea că trăiul simplu este – pentru unii – mai bogat.

Constantin O. confirmă toate astea, din mini-căsuţa lui de 21 de metri pătraţi, unde locuieşte din 2017. El a lăsat în spate agitaţia oraşului şi s-a mutat în natură, în zona Bucium, la 12 kilometri de centrul Iaşiului.

Bucium e un fost sat care între timp a devenit o extensie a urbei, un loc retras, unde oamenii şi-au construit vile şi case scumpe. Constantin îşi duce viaţa în acest decor, iar micul spaţiul îl împarte cu iubita lui şi cele trei animale de companie (doi câini şi o pisică) pe care le au împreună. Asta este povestea lui.

Cum a început totul

Constantin s-a născut în Botoşani, dar a venit la facultate în Iaşi, oraşul în care a hotărât să se stabilească. Acum lucrează într-o corporaţie, unde este grafician şi face filme şi imagini 3D. El povesteşte că mereu şi-a dorit să aibă propria bucată de pământ, deoarece i-au plăcut mult vacanţele de vară la bunici, cu spaţiu verde, animale şi tot ce înseamnă natura.

Continuarea articolului, aici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite