În ce constă dieta supermodelelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miranda Kerr preferă alimentele cât mai sănătoase, dar nu refuză uneori o felie de pizza.
Miranda Kerr preferă alimentele cât mai sănătoase, dar nu refuză uneori o felie de pizza.

Cine nu şi-ar dori să aibă trupul Adrianei Lima sau a Mirandei Kerr? Ei bine, noi îţi dezvăluim care este dieta supermodelelor şi ce exerciţii fac pentru a se menţine în formă.

Adriana Lima

Are o dietă foarte strictă, din care lipsesc cu desăvârşire carbohidraţii, mai ales cei proveniţi din pâine albă. La micul dejun preferă să mănânce ouă, gustările sunt formate din shakuri de proteine, în timp ce prânzul şi cina constau în cele mai multe cazuri din legume şi carne slabă sau peşte. Deşi pară firavă, Adriana are mâini puternice în urma ridicării greutăţilor în timpul orelor de sport.

Miranda Kerr

Dacă de obicei preferă alimentele cât mai sănătoase, nu refuză din când în când câte o porţie de pizza sau una de paste. Înainte de şedinţele foto mănâncă legume crude sau preparate cât mai sănătos, dar şi friptură de pasăre, care o ajută să-şi păstreze masa musculară. Bea cât mai multe lichide, în special apă plată şi apă de cocos proaspătă. Pentru a arde mai repede caloriile nu uită să bea zilnic ceai verde, acesta fiind şi o sursă de antioxidanţi, ideali pentru menţinerea aspectului tânăr al pielii. Ea combină alimentaţia cu ore de yoga şi Pilates.

Află în ce constă dieta supermodelelor pe clickpentrufemei.ro

Dieta Tahiti: slăbeşti 3 kg în 4 zile
Dă kilogramele jos cu dieta cu ananas!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite