Horoscopul zilei, 25 martie 2015: Scorpionii nu se pot baza pe prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul zilei, 25 martie 2015. FOTO Arhiva Adevărul
Horoscopul zilei, 25 martie 2015. FOTO Arhiva Adevărul

Horoscopul zilei de miercuri, 25 martie 2015, arată că nativii din zodia Peşti sunt secretoşi din cale-afară, în vreme ce pentru Scorpioni se întrevede o zi dificilă, în care nu se pot baza pe ajutorul nimănui.

Horoscopul zilei, 25 martie 2015: Berbecii se ceartă cu rudele apropiate

Dispuneţi de o rezervă de energie care îi pune în inferioritate atât pe adversarii, cât şi pe prietenii dv. După-amiază, vă certaţi cu rudele dv. apropiate, fără a avea motive serioase. Veţi depăşi totuşi toate „suferinţele”, dar nu vă veţi recăpăta pofta de mâncare prea curând.

Taur

Vi se cere să faceţi un compromis, dar vă schimbaţi părerile de la un ceas la altul, fără a le permite celorlalţi să vă influenţeze (nu ascultaţi de rude). Va trebui să adoptaţi alte metode pentru a-i convinge pe cei din jur că sunt oamenii potriviţi pentru activităţile planificate.

Gemeni

Vă concentraţi foarte greu şi vă exprimaţi cu dificultate, dar cei care se află azi în pericol cu adevărat sunt celibatarii convinşi. Familia e vinovată de toate pagubele şi problemele, iar dv. sunteţi adevăraţi sfinţi. Nu sunteţi mulţumiţi nici de propria activitate profesională.

Rac

Sunteţi răsfăţat îndeosebi de persoana iubită, iar amicii (şi persoanele ce vă cunosc de puţin timp) vă cocoloşesc şi vă alină suferinţele, mai mult sau mai puţin imaginare. După-amiază, demnitatea şi ambiţiile dv. intră într-un con de umbră pentru o foarte scurtă perioadă de timp.

Leu

Nu este vorba de putere politică sau o nouă capacitate de decizie, ci doar de putere de muncă la cote înalte. Nu încetaţi să vă surprindeţi toţi cunoscuţii. După-amiază, va reapărea starea de nervozitate şi de nemulţumire, deşi toată lumea vă ascultă şi vă apreciază eforturile.

Fecioară

Sunteţi aproape de nerecunoscut – aveţi răbdare cu toată lumea şi nu le mai reproşaţi celor dragi că nu fac nimic pentru a vă ajuta. Există o determinare puternică pentru obţinerea unei aprobări, pentru perfecţionarea într-un domeniu pe care până acum l-aţi neglijat în totalitate.

Balanţă

Nu veţi renunţa la planurile dv. (e vorba de intrigi foarte fine şi „ţesute” cu mare grijă), deşi nimeni nu vă mai contrazice. Vi se cere să participaţi la o „întrunire”. Indiferent dacă sunteţi celibatari sau căsătoriţi, trăiţi poveşti de dragoste ce vă pun în pericol echilibrul

Horoscopul zilei, 25 martie 2015: Scorpionii nu se pot baza pe prieteni

Înregistraţi obstacole în elaborarea unor acte, a unor lucrări, pe care altă dată le definitivaţi rapid. Aveţi nevoie de ajutor, dar nu vă bazaţi pe amici! Nu mai sunteţi susţinuţi ca până acum de prieteni, dar rudele nu vă lasă să renunţaţi la ce e important pentru dv. şi familie.

Săgetător

Chiar dacă tensiunile sunt maxime, veţi fi admirat pentru eficienţă, pentru că niciun fel de piedică nu vă poate sta cu adevărat în cale. Independenţa la care nu vreţi să renunţaţi, lipsa de diplomaţie şi atitudinea refractară, vă fac însă nesuferiţi pentru prieteni şi familie.

Capricorn

Este bine să exploataţi astăzi toate posibilităţile ce vi se oferă pentru a câştiga banii promişi. Încă traversaţi o perioadă în care norocul este alături de dv. Cei lipsiţi de discreţie vor accepta tot ceea ce li se cere de către persoanele care le calcă pragul în această seară.

Vărsător

Optimist, sunteţi totuşi neliniştit de situaţia neclară din punct de vedere profesional, pe care o traversează cineva drag. Nu trebuie să renunţaţi la modul dv. de a fi şi mai ales la visele cele mai preţioase! Faceţi drumuri scurte multe, prin care evitaţi prezenţa unor musafiri.

Horoscopul zilei, 25 martie 2015: Peştii sunt secretoşi

Nu puteţi să le dezvăluiţi o relaţie profesională rudelor apropiate sau prietenilor şi nu aveţi încredere suficientă nici în persoana iubită. Apare totuşi o imensă susţinere din partea protectorilor mai vechi, care până acum chiar păreau că sunt total dezinteresaţi de soarta dv.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite