Zodii care ştiu să păstreze un secret: nativii cu buzele pecetluite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zodii care ştiu să păstreze un secret. FOTO alinkamalinka.com
Zodii care ştiu să păstreze un secret. FOTO alinkamalinka.com

Printre zodiile care ştiu să păstreze un secret se numără Săgetătorii, Peştii, Balanţele, dar şi Capricornii. De altfel, astrele s-au aliniat în aşa fel încât unii nativi se pricep foarte bine la a păstra confidenţele, în timp ce altora le place bârfa şi dezvăluie secretele prietenilor fără să se gândească la consecinţe.

Zodii care ştiu să păstreze un secret: Săgetătorul este un tovarăş de nădejde

Săgetătorul se pricepe de minunte la păstrat secrete. Chiar dacă reacţionează impulsiv la nervi, gura acestui nativ este pecetluită, iar devotamentul lui faţă de prieteni îl transformă într-un tovarăş de nădejde.

Zodii care ştiu să păstreze un secret: Peşti

Peştii sunt foarte deschişi şi empatici. Pot asculta zile întregi poveştile altora, plângând şi râzând odată cu cel care-şi istoriseşte sorţile. Pentru că sunt persoane sufletiste, nu s-ar folosi niciodată de informaţii confidenţiale pentru a-i răni pe ceilalţi.

Zodii care ştiu să păstreze un secret: Balanţă

Balanţele sunt foarte bune la a ţine un secret, iar spiritul lor analitic, capacitatea de a cântări lucrurile, îi face pe aceşti nativi sfătuitori de seamă.

Zodii care ştiu să păstreze un secret: Fecioara nu rezistă la ameninţări 

Fecioarele pot păstra un secret până la moarte, dar dacă vreodată se vor simţi ameninţate, vor fi tentate să îşi dea drumul la gură. Altfel, sunt foarte bune ascultătoare şi sunt de încredere.

Zodii care ştiu să păstreze un secret: Capricorn

Capricornul poate fi un confident de nădejde, pe viaţă, iar capacitatea sa de a se transpune în situaţiile celorlalţi îl ajută să dea cele mai bune sfaturi.

Zodii care ştiu să păstreze un secret: Berbecul, periculos când se enervează 

Berbecul se pricepe la păstrat confidenţe, însă uneori, când este sub presiune, poate răbufni din cauza firii sale temperamentale, la fel ca nativii Fecioară. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite