Horoscopul pentru următoarele două săptămâni. Retrogradarea lui Mercur s-a terminat, dar trebuie să corectăm greşelile trecutului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perioada următoare nu va fi una liniştită FOTO Shutterstock
Perioada următoare nu va fi una liniştită FOTO Shutterstock

Perioada de retrogradare a planetei Mercur s-a încheiat pe 19 februarie, iar previziunile astrale anunţă două săptămâni mai aşezate decât ultimele din luna ianuarie şi primele din februarie, dar asta nu înseamnă că ne liniştim. Avem de-a face cu familia în toate sensurile cuvântului, cu anturajul, prietenii şi colegii. Este un moment bun să spunem lucrurilor pe nume.

Pe unii nativi din zodiac, ultima decadă din luna februarie şi jumătatea primei decade din luna martie îi aşteaptă reparaţii casnice, renovări în apartamente sau case. Pe alţii îi aşteaptă un nou capitol pe plan amoros, cu alte cuvinte, încheie o relaţie şi încep alta nouă sau reuşesc, în sfârşit, să iasă dintr-o legătură toxică. 

Pentru unele native din zodiac, lucrurile în dragoste sunt tulburi, deoarece comportamentul partenerului de viaţă poate deveni agresiv, iar certurile se pot ivi din senin. Mai mult, previziunile arată că se pot strica relaţiile până la o ruptură zdravănă, în unele cazuri, definitivă.

Citeşte aici horoscopul pentru fiecare zodie în parte. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite