Zodiile care își vor găsi dragostea. Sunt norocoase din toate punctele de vedere

0
Publicat:

Oricine tânjește după o „dragoste ca în filme”, una reală, veritabilă, care să ne completeze viața. Dar pentru unele persoane, „dragostea este scrisă în stele”. La propriu. Potrivit astrologilor, semnul tău zodiacal poate dezvălui chiar dacă ești sau nu norocos în dragoste.

Horoscop FOTO Shutterstock
Horoscop FOTO Shutterstock

Dacă ai fost trădată în dragoste sau te-ai confruntat cu despărțiri dureroase, poate că zodia ta nu este binecuvântată cu atragerea romantismului. Cu toate acestea, unele semne zodiacale au un farmec înnăscut și știu cum să atragă dragostea pe care și-o doresc. Fie că este vorba de pasiunea și intensitatea lor sau de un mare sentiment de siguranță și stabilitate, aceste semne pot avea relații din cele mai frumoase.

1. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești în căutarea unui iubit, nu trece mai departe de Vărsător. Să iubești un Vărsător este ca și cum ți-ai avea cel mai bun prieten în preajmă - nu va trebui să te gândești de două ori înainte de a-ți dezvălui cele mai adânci și întunecate secrete și de a-ți etala latura prostuță. Deși Vărsătorii nu sunt grozavi cu romantismul, ei tot vor face tot posibilul pentru a-și face partenerul să se simtă special cu gesturi mici și grijulii, scrie Life Style Asia.

Cu toate acestea, este foarte important pentru acest semn să aibă parte de spațiu și timp pentru sine. Pentru relații de lungă durată cu Vărsătorii, partenerii lor trebuie să fie foarte înțelegători, cu capul limpede și să îi susțină. Nu trebuie să dea buzna în spațiul lor personal pentru a-i bombarda cu dragoste frecvent. Un Vărsător în dragoste este pragmatic, făcând întotdeauna ceea ce este cel mai corect pentru ei.

2. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt romantici înrăiți care nu se gândesc de două ori înainte de a face totul pentru a-și mărturisi dragostea! Acest semn își expun sufletul fără probleme, debordând mereu de pasiune și intensitate când vine vorba de relații. Le place să vadă frumusețea în toată lumea și în orice, motiv pentru care ajung să se îndrăgostească ușor.

Peștii își vor susține întotdeauna partenerul să crească și să reușească în viață și se vor strădui să mențină o relație sănătoasă, lipsită de altercații dramatice. Deși este foarte ușor să îi rănești pe sensibilii Pești, ar trebui să te ferești să le calci în picioare sentimentele, deoarece s-ar putea să nu găsești niciodată un partener la fel de altruist ca ei. Atitudinea lor corectă față de iubire îi face foarte norocoși, într-adevăr!

3. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă „a te îndrăgosti până peste cap” este punctul forte al cuiva, acela ar fi Berbecul. Aceștia se îndrăgostesc cu ușurință de oameni noi și pornesc să-i cucerească cu farmecul lor. Dragostea nativilor din Berbec poate părea adesea agresivă și dominatoare.

Este greu de rezistat magnetismului lor brut și chiar dacă sentimentele lor nu sunt reciproce imediat, Berbecii vor întoarce lucrurile cu carisma lor. În timp ce cei născuți în Berbec își vor urmări partenerii până la limite de neegalat, nu le place să aibă parte de persiflare în schimb. Se plictisesc cu ușurință atunci când cineva le stă mereu la dispoziție.

4. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii testează întotdeauna apele înainte de a se cufunda complet. Cu toate acestea, odată ce sunt siguri de cineva, nu mai există cale de întors! Taurii sunt (aproape) întotdeauna în relații serioase și cu greu îi vei găsi complăcându-se în întâlniri ocazionale sau în cupluri. Ei nu își pot permite să treacă prin suferință, motiv pentru care își iau timpul lor pentru a se asigura că persoana respectivă chiar merită să investească în ea.

Fericiți și mulțumiți cu ei înșiși, acești oameni sunt în căutarea cuiva care să fie un pachet complet, un partener care să contribuie la pasiunea, ambiția și creșterea lor, mai degrabă decât să se contopească cu personalitatea lor. Abordarea răbdătoare și grijulie a Taurilor față de dragoste îi ajută să atragă parteneri de calitate, care rămân alături de ei la bine și la rău.

5. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt iubiți dedicați care vor face orice pentru a-și păstra sufletul pereche fericit, chiar dacă asta înseamnă să își sacrifice propria mulțumire și principiile de viață. Aceste persoane sunt în căutarea unui iubit care să îi facă să se simtă ca acasă și să debordeze de pasiune și intensitate. Deși mulți se feresc de partenerii prea lipicioși sau nevoiași, cei din Rac îi primesc cu brațele deschise.

Abordarea lor de modă veche a iubirii include, de asemenea, răsfățarea partenerilor lor cu cadouri surpriză, întâlniri de vis și altele. Racii adoră să fie îndrăgostiți și se poate spune că dragostea este cel mai important lucru din viața lor. Așadar, dacă ești în căutarea unor relații împlinite și de durată, încearcă un Rac!

6. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dacă o Fecioară s-a îndrăgostit de tine, consideră-te extrem de norocoasă! Foarte pretențioși și sceptici când vine vorba de găsirea dragostei, Fecioarele nu sunt cunoscute pentru că sunt pasionale sau intense când vine vorba de romantism. Au interes (și toleranță) zero pentru relațiile efemere și atrag întotdeauna persoane care le oferă siguranță și stabilitate pe viață. Această natură foarte particulară (a se citi pretențioasă) îi ajută de fapt să găsească un partener ideal, făcându-i mai norocoși decât mulți alți omologi zodiacali.

Din cauza standardelor lor înalte și a naturii lor perfecționiste, oamenilor le este greu să se ridice la înălțimea criteriilor lor. Sufletul pereche al Fecioarei trebuie să treacă un fel de teste de verificare practică pentru a obține o aprobare. Această zodie ar putea să-și păstreze așteptările realiste și să le ofere partenerilor un pic mai multă libertate de acțiune pentru ca relația lor să prospere în continuare. Cu toate acestea, este într-adevăr un semn zodiacal norocos!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite