Horoscop zilnic, 9 martie 2016. Vărsătorii nu au timp de viaţa personală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 9 martie
2015. 

FOTO Arhivă
Horoscop zilnic, 9 martie 2015. FOTO Arhivă

Horoscop zilnic, 9 martie 2016. Taurii sunt lipsiţi de diplomaţie, iar Leii de energie. Nativii din Vărsător iartă pe toată lumea şi rămân fără viaţă personală.

Berbec

Aveţi curaj, dar faceţi iar cheltuieli care depăşesc cu mult bugetul personal, sperând că nu va observa nimeni cât sunteţi de lipsiţi de realism. Vi se cere de rude să faceţi un drum şi consideraţi că aveţi lucruri mai bune de făcut, însă până la urmă cedaţi. Seară „aglomerată”.

Horoscop zilnic, 9 martie 2016. Taurii sunt lipsiţi de diplomaţie

Cei care au copii au cheltuieli maxime şi devin insolvabili pentru scurt timp. Celibatarii fac mari eforturi pentru a renova o casă sau pentru a cumpăra una. O persoană din anturaj nu-şi poate ascunde invidia pentru succesele dv. financiare. Reacţiile dv. sunt lipsite de diplomaţie.

Gemeni

Dorinţa de a vă impune profesional depăşeşte în cazul dv. cu mult limitele bunului simţ. Veţi uita de prieteni, veţi uita de rude, doar pentru a vă putea relaxa. Vă mărturisiţi nemulţumirile profesionale unor prieteni care chiar nu au cum să vă ajute. Cheltuieli maxime penalizate.

Rac

Dorinţa de „putere” va ieşi la iveală seara, când s-ar putea să fiţi renegat de prieteni şi criticat de familie. Lipsiţi de la masa de seară fără niciun motiv. O persoană din anturajul familial vă încurajează să plecaţi peste hotare pentru a munci. Cicăleli familiale stresante.

Horoscop zilnic, 9 martie 2016. Leii rămân fără energie

Stabiliţi relaţii speciale, cu acele persoane de care sunteţi interesaţi, dar întoarceţi foarte uşor spatele celorlalţi, care au neşansa de a nu fi folositori. Deşi sunteţi lipsit de energie, puneţi la cale, împreună cu prietenii, o deplasare care ar trebui să aducă prosperitate.

Fecioară

Vă puteţi baza pe nativele din Peşti azi, dar e bine să vă feriţi de ele mâine. Vă gândiţi să faceţi un împrumut şi să vă relansaţi în afaceri. V-aţi săturat de promisiunile ce vi se fac de câteva luni şi credeţi că puteţi să vă schimbaţi de unul singur soarta. Fantezii amoroase.

Balanţă

Financiar, cam trageţi targa pe uscat. Sentimental, aveţi succes fără a face eforturi deosebite, dar sunteţi atraşi de persoane total nepotrivite. Descoperiţi că, pentru a depăşi definitiv starea de nervozitate, nu este suficient să vi se retrocedeze toate drepturile financiare.

Scorpion

Apar preocupări noi, cele mai multe referitoare la familie. Veţi refuza să ajutaţi din milă, iar altruismul este exclus, cu toate că financiar vă descurcaţi. Tinerii îşi cheltuiesc toate fondurile pe distracţii, iar cei care au copii trebuie să le suporte pagubele fără comentarii.

Săgetător

Sunteţi foarte atenţi la sfaturile date de cei din jur, cu toate că nu aveţi de gând să vă schimbaţi. Persoana iubită insistă să puneţi la cale o petrecere grandioasă. Tensiunile din cuplu afectează viaţa familiei şi aveţi reacţii care vă surprind şi pe dv. Lipsă totală de milă.

Capricorn

Sunteţi conştienţi că există persoane care vă invidiază sau vă bârfesc din plictiseală, dar această stare de lucruri nu vă influenţează negativ, nu vă înrăieşte. Reuşitele „familiale” vă înseninează viaţa, iar succesele financiare vă fac să uitaţi de supravegherea cheltuielilor.

Horoscop zilnic, 9 martie 2016. Vărsătorii iartă pe toată lumea

Lipsiţi de vanitate, veţi ierta pe toată lumea şi veţi începe proiecte caracterizate de frumuseţe ori divertisment. Nu mai aveţi timp deloc pentru viaţa personală! Aveţi în continuare idei financiare inspirate, dar care, din păcate, cer mult timp până ajung să devină profitabile.

Peşti

Sunteţi foarte energici, dar şi raţionali, extrem de critici, adică exact cum nu sunteţi de obicei. Se produc schimbări foarte multe, însă nu toate sunt şi benefice. Cu toate că faceţi mai multe drumuri pe parcursul zilei, vă gândiţi cu încântare la o călătorie în altă localitate.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite