Horoscop zilnic, 30 martie 2016. Leii fac eforturi ca să ţină pasul cu programul încărcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 30 martie 2016. Leii îşi sperie familia cu eforturile pe care le fac fără încetare, în timp ce nativii din zodia Vărsător se lovesc de reacţii dure şi de disensiuni în familie.

Berbec

Vă împăcaţi pe neaşteptate cu o parte dintre rudele ori amicii cu care v-aţi certat acum o lună. Unii primesc musafiri din străinătate ori îşi schimbă mobila. Scadenţele pentru plata unor „plăceri” bat la uşă, dar dv. sunteţi sigur că veţi fi ajutat din nou de partenerul de cuplu.

Horoscop zilnic, 30 martie 2016. Taurii descoperă că nici amicii nu sunt sinceri

Vă gândiţi foarte des la o reconversie profesională, la o activitate nouă şi mai lucrativă. Banii pe care îi primiţi vor deveni motiv de discordie, aşa că se vor intensifica conflictele colegiale. Dezorientare în perioada prânzului. Descoperiţi că nici amicii dv. nu sunt sinceri.

Gemeni

Prietenii vă ajută să depăşiţi această perioadă în care parcă nu mai aveţi nici familie, nici rude! Facturile sunt plătite cu întârziere şi apar neînţelegeri minore. Sunteţi decis să refuzaţi orice deplasare vi se oferă, oricât de încântătoare, pentru că aveţi probleme locative.

Rac

Vă exprimaţi verbal toate nemulţumirile faţă de rudele ori colegii mai tineri. Nivelul recompenselor creşte din nou, dar familia e nemulţumită. V-aţi săturat de toate drumurile pe care trebuie să le faceţi, mai ales că planurile referitoare la renovarea casei nu le-aţi abandonat.

Horoscop zilnic, 30 martie 2016. Leii fac eforturi ca să ţină pasul cu programul încărcat 

Munciţi mult, atât la serviciu, cât şi acasă, iar membrii familiei se sperie de eforturile pe care le faceţi fără încetare. Visaţi la călătorii lungi. Pentru a putea face faţă programului încărcat (şi cheltuielilor exagerate), trebuie să acceptaţi o împărţire riguroasă a eforturilor.

Fecioară

Serios şi amabil, vă puteţi găsi partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii nu suportă fascinaţia pe care o simt cei care vă întâlnesc şi vă bârfesc permanent. Se pune problema unei activităţi pe care aţi preferat să o lăsaţi nesusţinută şi care acum se poate dovedi sigură.

Balanţă

Apar conflicte cu o femeie din anturaj şi vă decideţi să organizaţi o întâlnire la care să vă invitaţi doar prietenii. Durerile osoase vă împiedică să mai faceţi eforturile de până acum. Tratamentele recomandate nu au pentru moment efectul scontat. Decepţiile nu vă lasă să dormiţi.

Scorpion

Veniturile scad din cauza unor pagube cauzate de colegi. Nici partenerul de cuplu nu este moderat, aşa că sunteţi la un pas de a trece printr-o depresie. Vă simţiţi ca un gigant printre pitici, în primul rând pentru că e clar că cei din anturajul profesional nu se descurcă fără dv.

Săgetător

Aventurile galante nu încetează să apară, însă nu sunteţi adeptul aventurilor în care sunt implicaţi colegi. Încercaţi o mediere şi rataţi demersul diplomatic. Începeţi să aveţi noroc, mai ales dacă vă decideţi să renunţaţi la opoziţii şi să acceptaţi un job în altă localitate.

Capricorn

Refuzaţi să vă împrumutaţi rudele şi le reproşaţi că au făcut cheltuieli personale prea mari. Ţineţi în zadar o evidenţă foarte strictă a cheltuielilor. Doriţi să asiguraţi stabilitatea contractelor dv. pentru a vă putea baza pe câştiguri continue. Vă bucuraţi de deplină sănătate.

Horoscop zilnic, 30 martie 2016. Vărsătorii se lovesc de reacţii dure şi de disensiuni în familie

Se ivesc disensiuni în familie şi reacţii foarte dure. Partenerul dv. de cuplu este din ce în ce mai orgolios şi vă acuză cu nonşalanţă că sunteţi cu capul în nori, că cereţi mult şi oferiţi puţin. Până seara, veţi descoperi că îi întreceţi cu mult pe cei ce vă critică de obicei.

Peşti

Sensibilitatea dv. atinge cele mai înalte cote şi se manifestă în relaţiile cu rudele şi colegii de serviciu. Nu simţiţi nevoia să vă ocupaţi de colegii noi şi să le arătaţi cât de uşor se pot achita de sarcinile de serviciu. Vă lăsaţi influenţat de persoanele care vin în vizită.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite