Horoscop zilnic, 27 martie 2016: Gemenii celibatari au cele mai mari şanse să primească noi cereri în căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 27 martie 2016. Nativii din zodia Scorpion nu sunt susţinuţi de familie, iar Peştii căsătoriţi au parte de pace în cuplu.

Berbec

Vei reorganiza cu mare plăcere un sector casnic în care excelezi şi pe care în curând îl vei „conduce”. Părinţii sunt uimiţi de pretenţiile exagerate ale propriilor copii. Studenţii pierd ocazii de afirmare, dar au succese pe alte planuri (amoroase).

Taur

Nu are rost să apelezi la jocurile de noroc, pentru că şansele tale financiare vin doar din multele activităţi pe care le susţii cu plăcere şi entuziasm. Nativii tineri îşi explorează senzualitatea şi fac cuceriri pe care le abandonează „la comandă”.

Horoscop zilnic, 27 martie 2016. Gemenii celibatari au mari şanse să primească cereri în căsătorie

Întreaga zi, exploatezi curiozitatea partenerului de cuplu şi îi dezvălui adevărate culmi ale erotismului. Nativii celibatari au cele mai mari şanse să primească nenumărate noi cereri în căsătorie, dar vor prefera să-şi păstreze independenţa intactă.

Rac

Îţi pui în valoare toate talentele în împrejurări mai mult decât favorabile şi foarte diverse. Din păcate, partenerul tău de cuplu se poate manifesta seara printr-o criză de orgoliu, care te face să iei o poziţie tranşantă şi măcar aparent definitivă.

Leu

Respecţi toate valorile familiei mai mult decât până acum şi eşti mult mai pretenţios cu membrii tineri ai acesteia. După-amiază şi seara, o parte dintre nativii de vârsta a treia au mari probleme din cauza migrenelor repetate şi a tensiunii oscilante.

Fecioară

Renunţi la orice dietă ori regim de viaţă echilibrat şi faci numeroase excese care îţi pun în pericol starea de sănătate. Munceşti foarte mult şi ai pretenţia ca şi membrii familiei tale să facă la fel, aşa că vei fi „penalizat” prin critici meritate.

Balanţă

Ziua debutează printr-un reviriment financiar mult aşteptat şi continuă cu investiţii utile, dar şi inutile. Primeşti de la amici sfaturi de natură financiară excelente, dar şi multe altele care se referă la viaţa de cuplu şi sunt cam răuvoitoare. 

Horoscop zilnic, 27 martie 2016. Scorpionii nu sunt susţinuţi de familie

Te agiţi prea mult din cauza activităţilor nefinalizate la timp pentru care ai putea fi penalizat (ai însă tendinţa să faci din ţânţar armăsar). Dorinţa ta de afirmare este maximă, dar familia nu te susţine, ci mai mult îţi limitează toate eforturile.

Săgetător

Este bine să profiţi din plin de actualele şanse financiare, pentru că nu vor dura o veşnicie şi oricum eşti invidiat până şi de prieteni. Nativii celibatari primesc cereri în căsătorie, dar sunt mult prea suspicioşi şi pot pierde parteneri sinceri.

Capricorn

Fie pentru că va trebui să dai un mic acont pentru concediul planificat, fie pentru că îţi împrumuţi prietenele, cam rămâi fără bani de „coşniţă”. După-amiază, starea de nelinişte şi de stres se accentuează îngrijorător, mai ales pentru cei tineri.

Vărsător

Eşti hipersensibil, iar stresul este maxim pentru cei care nu pot renunţa la drumurile lungi. Conflictele minore cu prietenii şi rudele sunt la ordinea zilei şi este greu de crezut că vei renunţa la a-i judeca şi a le cere să nu te mai tachineze.

Horoscop zilnic, 27 martie 2016. Peştii căsătoriţi au parte de pace în cuplu

Relaţiile amicale şi sentimentale sunt nule ori foarte dificile, dar pentru cei căsătoriţi există pace în cuplu. Vei lua decizii importante şi deosebit de avantajoase împreună cu prietenii tăi şi nu este exclus să planificaţi mici călătorii de plăcere.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite