Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Vărsătorii sunt criticaţi de rude

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Berbecii sunt surprinşi de promisiunile făcute de cunoscuţi, unele dintre ele de-a dreptul absurde, iar nativii din Vărsător sunt criticaţi de rude.

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Berbecilor li se fac promisiuni absurde

Vi se fac numeroase promisiuni absurde. Dv. pierdeţi totuşi aproape toată ziua ca să puneţi la punct noile proiecte, care nu vor fi puse în practică niciodată. După-amiază, răspundeţi afirmativ la o invitaţie de ultim moment, într-o locaţie unde chiar ştiţi că nu aveţi ce căuta.

Taur

După-amiază, vă reproşaţi singur că vă neglijaţi prietenii proprii. Acceptaţi cu greu să vă petreceţi seara împreună cu amicii partenerului intim sau cu cei ai rudelor apropiate. Aproape tot ceea ce aţi câştigat, în ultima perioadă, se regăseşte în îmbunătăţirile făcute în casă.

Gemeni

Cu toate că sunteţi apreciat ca o persoană originală, nu acceptaţi inovaţiile celor cu care intraţi în contact dimineaţă şi refuzaţi să participaţi la petreceri neanunţate din timp. Persoana iubită are pretenţii din ce în ce mai mari, dar recunoaşte că nu este deloc organizată.

Rac

Refuzaţi invitaţia persoanei iubite pentru că vă e milă de cineva din familie. Deoarece ştiţi că nu ar aproba reacţia dv., preferaţi să-i spuneţi o minciună. După-amiază, nimic nu vă convine şi nimic nu lăsaţi nepenalizat, dacă sunteţi şef. Acasă, musafirii vă aşteaptă răbdători.

Leu

Aveţi posibilitatea de a vă întâlni cu persoane influente, care pot să vă ajute (cum au mai făcut-o şi acum două luni). Persoana iubită nu vă încurajează. Cu riscul de a rupe relaţiile cu prietenii la care până acum aţi ţinut ca la ingeri, veţi cere lămuriri, clarificări dureroase.

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Fecioarele trebuie să petreacă mai mult timp cu persoana iubită

Sunteţi pus în situaţia de a alege, dar niciuna din posibilităţi nu vă face plăcere. E indicat să petreceţi mai mult timp cu familia sau cu persoana iubită. Surprizele de la locul de muncă se referă la dispariţia unor colaboratori sau şefi şi înlocuirea cu persoane necunoscute.

Balanţă

Este necesar să munciţi şi noaptea pentru a vă plăti toate „datoriile”. Cei ce promit să vă ajute au şi ei probleme şi vă treziţi singur şi cu migrene persistente. Vi se reproşează şi că sunteţi îmbrăcat nepotrivit pentru jobul dv. Orgoliul va continua să se manifeste întreaga zi.

Scorpion

De obicei, dv. sunteţi cel care este apreciat pentru ironii. Dimineaţă însă, va trebui să suportaţi sarcasmele unei persoane, fără să-i puteţi răspunde aşa cum doriţi. Activităţile dv. sunt din nou minimalizate şi vă decideţi să-i lăsaţi pe cei implicaţi să se descurce singuri.

Săgetător

Invitaţia pe care o faceţi persoanei iubite este refuzată, fără să vi se ofere scuze sau promisiuni etc. Colaborările pe care speraţi că le veţi dezvolta, că vor ajunge foarte avantajoase şi pentru care aţi depus eforturi deosebite, se vor dovedi prea puţin promiţătoare financiar.

Capricorn

Daţi „întâmplător” peste o persoană pe care aţi iubit-o cândva şi decideţi  imediat să vă întâlniţi la o „cafea”. Va fi necesar să supliniţi o parte din activitatea partenerilor dv., aşa că la sfârşitul zilei veţi fi mai obosit decât de obicei. Seara, surprize amoroase neaşteptate!

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Vărsătorii sunt criticaţi de rude

Vă lăsaţi cuprins de lene, cu toate că ar fi normal să o numiţi astenie. Sunteţi criticat de rude şi începeţi să vă faceţi planuri de schimbare a serviciului. Eficienţa dv. îi cam sperie pe cei din anturaj, care s-au obişnuit să fie lăsaţi în pace, muncind când şi cât le convine.

Peşti

Este de preferat să nu plecaţi la drum singur. Starea de confuzie persistă, deci este necesar să nu luaţi decizii foarte importante. Recuperaţi timpul pierdut şi finalizaţi o grămadă de activităţi dificile pentru partenerii de zi cu zi. Seara, vă luaţi revanşa şi faţă de familie.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite