Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Peştii lasă problemele în urmă şi sunt puşi pe distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 22 martie 2015 FOTO Arhivă Adevărul
Horoscop zilnic, 22 martie 2015 FOTO Arhivă Adevărul

Horoscop zilnic, 22 martie 2015. Nativii caută să restabilească liniştea şi armonia în relaţiile personale. Se anunţă o zi bună pentru aventurieri.

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Berbecul renunţă la diplomaţie

Sunt excluse toate călătoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate deplasările locale, din ce în ce mai multe şi mai stresante. Apelezi la un vocabular lipsit de „subtilităţi”, eşti foarte pretenţios şi lipsit total de diplomaţia de până acum. 

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Taur

Cei mai mulţi fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. Întreaga zi, prevalează pasiunile şi oricât de mult doreşti să ascunzi prin ce treci, ai şi tendinţa imprevizibilă de a te lăuda fără oprire. Aventuri netăinuite.

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Gemeni

Oricât de greu le va fi, aceşti nativi îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. Din ce în ce mai sensibili, foarte imprevizibili şi mult prea originali, exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor (nu refuză aventurile erotice).

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Rac

Există pericolul ca cea mai mare parte dintre aceşti nativi să se îndrăgostească iremediabil de un bun prieten. Speri şi că inspiraţia maximă de moment poate va aduce mult dorita iubire. Unii nativi chiar doresc şi o călătorie mai lungă peste hotare.

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Leul îşi reorganizează viaţa de familie

Plin de fantezie, dar şi foarte energic, începi prin a construi un plan de activitate casnică, pentru a îmbunătăţi mai ales aspectul căminului propriu, şi sfârşeşti prin a reorganiza întreaga viaţă de familie. Celibatarii se decid să treacă la atac. 

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Fecioară

Munceşti cel mai mult, cu dăruire şi abnegaţie. Eşti inspirat şi… foarte senzual. E de preferat ca studenţii să nu refuze bursele de studiu în străinătate, iar patronii să nu renunţe la contractele externe. Celibatarii refuză orice fel de pretendent.

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Balanţă

Te simţi bine, cu toate că medicii susţin că ar trebui să faci mai multe analize. Nu sunt excluse neînţelegerile cu persoana iubită, care este şi puţin invidioasă. Protectorii nu mai au răbdare, mai ales că situaţia ta financiară este iar la pământ.

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Scorpionul, relaţii tensionate cu persoana iubită

Nu doar doreşti să faci o călătorie în străinătate, dar ţi se impune o astfel de situaţie (ori o deplasare mai lungă în provincie). Relaţiile cu persoana iubită rămân tensionate, iar cele familiale se caracterizează prin numeroase ciocniri de interese. 

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Săgetător

Familiştii ce au copii sunt cei mai stresaţi şi nu le vine să creadă că progeniturile lor protestează, mai ales din pricina ultimelor cadouri primite. Toţi celibatarii primesc cereri pe care le analizează la rece, însă amână să dea un răspuns clar. 

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Capricorn

Cu toate că în continuare se bucură de succese financiare mult invidiate de toţi cei din anturaj, aceşti nativi se simt permanent supravegheaţi şi au senzaţia că li se pun continuu beţe în roate. Celibatarii par decişi să se căsătorească cât mai repede.

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Vărsătorul se retrage în bucătărie

Cei mai mulţi se consideră foarte norocoşi, cu toate că nu mai au şansele financiare de până acum (mai precis, chiar dacă acestea apar, banii sunt dirijaţi către plata unor „facturi” imense). Toţi nativii muncesc cu îndârjire maximă şi în… bucătărie.

Horoscop zilnic, 22 martie 2015: Peşti

Eşti exuberant, vrei să-ţi trăieşti viaţa, să te distrezi, să uiţi de toate necazurile, dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarii nici nu vor să audă de căsătorie, iar familiştii nu ştiu cum să scape de toate responsabilităţile casnice. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite