Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Racii vor să facă prea multe deodată şi intră în criză de timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 21 martie 2015. Relaţiile personale nu merg tocmai bine, dar satisfacţiile profesionale sunt în floare pentru majoritatea nativilor.

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Berbecul, delegaţii şi concedii pe meleaguri străine

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii chiar sunt „forţaţi” să facă delegaţii în străinătate. După-amiază, nici rudele apropiate, protectorii şi amicii nu sunt prea diplomaţi cu tine şi parcă ţi-a dispărut dintr-odată pofta de viaţă.

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Taur

Relaţia cu persoana iubită este parcă şi mai tensionată, în primul rând pentru că aceasta se simte obligată să îţi ţină din nou „lecţii” de atitudine. E posibil să nu reuşeşti să îţi achiţi datoriile şi să fie necesar să apelezi la ajutoare amicale. 

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Gemeni

Nici colegii, nici prietenii nu te sprijină suficient, iar obligaţiile te ţin departe de casă. Sistezi pentru moment diligenţele necesare unor deplasări mai lungi şi faci „investiţii” pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a unei rude prin alianţă. 

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Rac

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu te poţi baza pe partenerul de viaţă. Îţi asumi de bună voie mai multe activităţi decât poţi finaliza şi intri în criză de timp. Majoritatea nativilor se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri cu probleme. 

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Leii cred că nu vor mai iubi niciodată

Pot apărea excelente rezultate sentimentale şi relaţii familiale excepţionale, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească brusc actuala „echipă”. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai iubi niciodată. 

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Fecioară

Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi par gata să accepte orice propunere interesantă. Seara, casa ta este plin de oaspeţi şi nu ai cum să ocoleşti o întâlnire festivă cu o parte dintre foştii şi actualii amici.

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Balanţă

Nu îţi plac mai deloc schimbările care au loc acum la nivel familial, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faci faţă cheltuielilor comune. Toată ziua, vorbeşti prea mult, dezvălui secrete şi faci excese alimentare mult prea periculoase. 

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Scorpionul, vâlvă în relaţiile personale

Întreaga zi, preferi să nu mai vorbeşti cu nimeni despre intenţiile tale. Familiştii vor să se separe de persoana iubită, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita stresul unor critici nemeritate din partea rudelor apropiate. 

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Săgetător

Invidiile provocate de succesele financiare excepţionale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele pur colegiale (ori invers), însă au parte de reacţii agresive şi vor renunţa fără multe regrete.

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Capricorn

Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să te înţeleagă cu adevărat. Deşi eşti admirat şi adorat, preferi să îţi păstrezi independenţa şi refuzi fără tact avansurile erotice din partea persoanelor necunoscute.

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Vărsătorul vrea să se perfecţioneze

Consideri că în acest week-end este necesar să acorzi mai multă atenţie „perfecţionării” într-un anumit domeniu ori să extinzi activităţile lucrative actuale. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice pentru toţi nativii din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic, 21 martie 2015: Peşti

Îţi afirmi personalitatea întregul week-end într-o manieră cam prea excesivă. Seara, vei prefera să „reconfigurezi” relaţiile cu persoana iubită, pentru ca apoi să reorganizezi, după acelaşi tipic, aproape toate relaţiile familiale ori de prietenie. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite