Riscul de divorţ în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Riscul de divorţ poate oscila în funcţie de zodie pe fondul influenţelor asupra trăsăturilor de caracter pe care le au astrele. De altfel, astrologul american John Townley este de părere că fiecare semn zodiacal are punctele lui slabe, care pot creşte riscul de divorţ.

„Nu semnele individuale spun, însă, povestea, ci modalitatea dinamică de interacţiune a indivizilor”, a declarat Townley, potrivit „My Sign”, în ceea ce priveşte riscul de divorţ în funcţie de zodie.

Riscul de divorţ în funcţie de zodie: Berbecii şi Leii, predispuşi la infidelităţi

Nativii Berbec şi cei aflaţi sub semnul Leului sunt predispuşi să cedeze cu uşurinţă în faţa tentaţiilor, mai ales atunci când cine le ridică în slăvi egoul sau orice altă parte a corpului, spune astrologul Elizabeth Ball. În aceeaşi categorie intră şi Gemenii şi Săgetătorii, care pot căuta distracţia în braţele altcuiva, în timp ce Scorpionii nu vor spune nu unei partide de sex cu o altă persoană decât partenerul. În aceste condiţii, riscul de divorţ creşte semnificativ la zodiile Berbec, Leu, Gemeni şi Săgetător.

Balanţele şi Peştii, infideli emoţional

Balanţele, Racii şi Peştii pot şi ei să fie infideli, însă îşi vor scuza „ieşiri” prin conexiunile emoţionale pe care le formează cu „tentaţiile”. „Trebuie să ţii acvariile zodiilor de apă pline, altfel vor găsi pe cineva să le umple”, a precizat Elizabeth Ball.

Riscul de divorţ în funcţie de zodie: Gemenii şi Săgetătorii, în pericol

Semnele zodiacale imprevizibile în relaţii, precum Gemenii şi Săgetătorii, nu sunt parteneri ideali, mai ales acelea care rar termină ce încep. Un nativ Gemeni poate fi foarte rece în relaţiile cu partenerul de viaţă, ceea ce declanşează în cazul celui din urmă un sentiment de nesiguranţă, spune John Townley. Atât Gemenii, cât şi Săgetătorii sunt predispuşi la divorţ. Şi Vărsătorii au probleme cu a se aşeza „la casa lor”, fapt care nu are o influenţă pozitivă asupra riscului de divorţ în zodia lor.

Taurii, Leii şi Scorpionii, puşi pe ceartă

De altfel, riscul de divorţ în funcţie de zodie se manifestă mai accentuat la semnele fixe, precum Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Aceştia sunt cei cu argumente puternice într-o confruntare, iar încăpăţânarea lor nu poate trece neopservată. Unele semne pot fi, însă, destul de duşmănoase într-o ceartă, în special nativii Capricorn, Balanţă şi Peşti, care pot fi foarte inflexibili şi insistenţi. În timp, aceste atitudini pot distruge o relaţie, potrivit lui Ball. 

Căsniciile cu Berbecii şi Săgetătorii nu sunt nici ele uşoare, pentru că aceşti nativi au obiceiul de a se arunca cu capul înainte, grăbindu-se să ia decizii. De asemenea, Balanţelor, Racilor şi Taurilor le place să fie într-o relaţie, dar au nevoie de o căsnicie sau două pentru a-şi da seama că nu este recomandat să te căsătoreşti doar pentru că nu îţi place singurătatea, spun astrologii.

Riscul de divorţ în funcţie de zodie: aşteptări exagerate

Cu excepţia Taurului, care este bine ancorat la realitate, toate celelalte semne sunt predispuse la divorţ din cauza aşteptărilor prea mari. În general, semnele de foc, precum Berbec, Leu şi Săgetător, şi semnele de aer, precum Gemeni, Balanţă şi Vărsător, sunt nerealiste când vine vorba de căsătorie şi nu înţeleg foarte bine nivelul de angajament care face o relaţie să funcţioneze. În plus, Fecioarele şi Capricornii au aşteptări mari de la comportamentul partenerului. 

Semnele de apă au, de asemenea, o mulţime de probleme, spun specialiştii. Racii tind să transpună relaţia părinţilor în propria viaţă şi ajung deseori să le atribuie partenerului o figură părintească, pe când aşteptările visătorilor Peşti nu se potrivesc cu realitatea, iar Scorpionii îşi doresc ca pasiunea de la începutul relaţiei să dureze veşnic.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite