Horoscop zilnic, 16 martie 2016. Racii găsesc soluţii problemelor de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 16 martie 2016. Nativii din Berbec dau dovadă de multă diplomaţie, în ciuda tirului de întrebări la care sunt supuşi de anumite persoane, iar Racii reuşesc să găsească soluţii problemelor ridicate de şefi.

Horoscop zilnic, 16 martie 2016. Berbecii dau dovadă de diplomaţie

În sfârşit, se poate spune că faceţi călătorii de plăcere şi asta probabil numai datorită faptului că sunteţi însoţit de o persoană foarte dragă. Vi se face un fel de interogatoriu la care nu răspundeţi diplomatic. Nu ţineţi cont de vreo limită, deoarece este momentul să lucraţi.

Taur

Chiar puteţi răsufla uşurat, deoarece aţi reuşit cu adevărat să scăpaţi de problemele ce cauzau conflicte permanente între dv. şi toţi cei dragi. Soluţiile sunt originale, dar legale. Adversarii nu aşteaptă însă decât o mică greşeală. Vă cheltuiţi banii şi resursele de energie.

Gemeni

Despărţirile care se petrec sunt lipsite de stres şi dau senzaţia de eliberare benefică. Toţi nativii trec prin experienţe sentimentale inedite, dar decisive pentru viitorul sentimental. Nativele vor exploata la maximum şansa de a fi libere. Încă mai aveţi posibilităţi financiare.

Horoscop zilnic, 16 martie 2016. Racii găsesc soluţii problemelor de la serviciu

Veţi găsi tot felul de soluţii pentru toate problemele cu care vin şefii dv. Va fi mai greu să o alegeţi pe cea mai bună şi va trebui să apelaţi la o persoană foarte obiectivă din anturajul profesional. Reorganizaţi cu meticulozitate unul din numeroasele sectoare în care activaţi.

Leu

Aflaţi cu plăcere că un membru al familiei dv. se bucură de succes şi că este apreciat de şefi. Vă decideţi să organizaţi o petrecere prin care să aibă ocazia să se întâlnească cu toţi cei dragi. Faceţi erori comportamentale grave. Mici dezamăgiri din partea partenerului de cuplu.

Fecioară

Deşi v-aţi dorit să primiţi musafiri, sunteţi dezorientat pentru că aţi invitat pe cineva şi va apărea altcineva. Cum „calul de dar nu se caută la dinţi”, ar trebui să vă mulţumiţi cu ce aveţi. Excesul de energie va fi penalizat. Îi judecaţi pe cei din jur cu foarte multă asprime.

Balanţă

Este nevoie de toată diplomaţia dv. pentru a putea „dezamorsa” un conflict trecător, lipsit de substanţă, dar acut. Rudele revin la sentimente mult mai bune şi vă apreciază din nou pentru talente. Vă confruntaţi însă iar cu un episod de depresie. Seara, vă grăbiţi, vorbiţi mult...

Scorpion

Exuberanţa dv. depăşeşte orice limite. Nu vă aşteptaţi la câştiguri financiare şi nici previziunile celor dragi nu sunt pe aproape. Optimismul şi bucuria le pot produce surprize celor vârstnici. Nu mai vreţi să ascultaţi de sfaturile amicilor, ba chiar le contestaţi autoritatea.

Săgetător

Îi uimiţi pe cei din jur prin politeţe, mai ales că nu toate evenimentele de azi sunt plăcute pentru dv. E posibil să provocaţi o separare, fără să supăraţi pe nimeni şi fără să fiţi nici dv. stresat. Deveniţi însă autoritar când nu e cazul şi vă pierdeţi aproape toţi susţinătorii.

Capricorn

Luaţi în seamă detaliile şi uitaţi de aspectele importante şi necesare pentru a ajunge la o soluţie corectă pentru problemele profesionale. Îndeosebi nativele pot avea crize biliare. Un drum programat vă strică buna dispoziţie. Programul supraîncărcat poate să aibă efecte negative.

Horoscop zilnic, 16 martie 2016. Vărsătorii dau dovadă de autocontrol

Reluaţi cu foarte multă seninătate relaţiile de prietenie cu persoanele pe care nu demult le-aţi condamnat în mod public. Daţi dovadă de autocontrol, o calitate care nu vă este prea des recunoscută. Cei ce au copii sunt luaţi prin surprindere. Apar ameninţări telefonice „în glumă”.

Peşti

Descoperiţi că nu este atât de simplă cum speraţi campania de renovare pe care recunoaşteţi că aţi demarat-o într-o perioadă total nepotrivită. Tot răul se va sfârşi cu bine. Unii nativi au noroc şi sunt propuşi pentru promovare. Puteţi face faţă noilor condiţii de viaţă mai uşor.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite