Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2022

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie

Horoscopul săptămânii 23 - 29 iulie 2022 vine cu previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 23 - 29 iulie 2022

Pentru primele două zile nu pot veni cu veşti deosebite, căci aspectele astrale v-ar putea face vulnerabili pe sănătate,pe stări de dispoziţie, pe suprasolicitare la locul de muncă sau în relaţii. Oricare dintre ele poate provoca stare de rău, imunitate slăbită sau o proastă dispoziţie.

Evenimentele care pot avea loc vă pot pune în faţa nevoii de a abandona vechile idei, iluziile, ca să vă ocupaţi de lucruri concrete de zi cu zi,unele legate poate de zona profesională, altele de obiceiuri, de sănătate. Veţi avea o stare instabilă psiho-emoţională, veţi fi neatenţi şi astfel puteţi greşi, mai ales dacă sunteţi femeie. Atenţie la secrete şi ce ar putea apărea la suprafaţă putând să provoace intrigi, bârfă, scandal! Sfaturile celor dragi din familie sau prietenii de încredere vă pot ajuta să traversaţi mai lin eventualele tensiuni.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 23- 29 iulie 2022

Vine vremea să vă confruntaţi în direct cu greşelile trecutului, dar asta nu trebuie să vă înspăimânte, căci fiecare trebuie să îşi asume. Veţi avea nevoie de multă disciplină, efort şi perseverenţă pentru a vă menţine poziţia, afacerea, pentru a vă apăra opiniile şi ideile. Nu veţi fi scutiţi de conflict şi tensiune, de lămurirea de lucruri în relaţii sau de cheltuieli financiare.

Timpul este nefavorabil pentru întâlniri cu superiorii, cu profesorii, pentru negocieri ori semnare de contracte sau pentru începerea de noi activităţi, în special în prima zi a săptămânii.

De asemenea,medical, problemele pot fi însoţite de expunerea la energii negative care slăbesc apărarea corpului şi afectează stabilitatea psiho-emoţională.

O supraestimare nejustificată poate complica foarte mult relaţiile cu partenerii şi poate afecta stabilitatea financiară. Este foarte probabil să fiţi mai curând în pierdere decât în câştig, să deveniţi o victimă a înşelăciunii altora sau a propriilor decizii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 23 - 29 iulie 2022

În ansamblu, perioada vă dinamizează, dar şi pentru voi e cumva împărţită în jumătate ca energii favorabile ori tensionate. Astfel, prima parte recomand prudenţă şi să luaţi în calcul ideea că totul e în schimbare şi lucrurile nu stau doar în puterea voastră. Situaţia din jur poate deveni tensionată în fiecare zi datorită schimbărilor în curs din viaţă publică, politică sau în sistemul legislativ,şi care vor afecta cariera, stabilitatea financiară.

Conflicte pot apărea în relaţiile cu ceilalţi, ca spre exemplu, o ciocnire de interese financiare cu partenerii. Indiferent de ce se va petrece, încrederea morală poate fi ciobită, iar voi riscaţi să luaţi decizii greşite, impulsive, fără să gândiţi la consecinţe. Iar atunci, să nu vă mire că veţi fi puşi la colţ, că veţi primi critici, că nemulţumirile din partea partenerilor vor curge una după alta şi bine nu o să vă pice. Mulţi veţi acţiona sub influenţa sentimentelor, emoţiilor, veţi fi grăbiţi în a trage concluzii, a pune etichete, a vă enerva pe cine nu trebuie, chit că ulterior veţi regreta acţiunile nesăbuite.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 23 - 29 iulie 2022

Nu o să fiţi feriţi de probleme, dar cred că veţi rezista şi le veţi duce, cum se spune. Viaţa vi se va schimba, iar voi trebuie să regândiţi multe. Inclusiv stilul de comunicare în familie o să se modifice. O să vă simţiţi nervoşi şi iritaţi de faptul că multe persoane importante din viaţa voastră nu vor spune lucrurilor clar pe nume,nu îşi vor exprima opinia în mod direct şi deschis. Va exista dorinţa de a vă argumenta, dacă cineva o să obiecteze faţă de voi. Iar în problemele profesionale, acest lucru va crea dificultăţi. Deci, urmăriţi mai cu atenţie substraturile cuvintelor, cât şi intonaţiile interlocutorilor!

Social, veţi fi mulţumiţi să luaţi parte la activităţi zgomotoase sau cu prietenii la petreceri de divertisment. Va fi însă uşor să pierdeţi controlul asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Ar trebui să evitaţi vizitele în cluburi şi locuri cu concentraţii mari de oameni, nu doar acum, ci pe parcursul întregii luni. Parteneriatele vin cu surprize pentru voi,ia femeile puternice, autoritare, joacă roluri esenţiale.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pe click.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite