FOTO Cum arăta vila de la Izvorani pe vremea când Irinel Columbeanu şi Monica Gabor locuiau acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o vilă cu etaj din Izvorani, judeţul Ilfov, ce i-a aparţinut omului de afaceri Irinel Columbeanu. Pompierii s-au chinuit ore în şir să stingă flăcările, însă locuinţa a fost distrusă. Imobilul era unul de lux, decorat cu obiecte de colecţie.

Vila sau palatul de la Izvorani, aşa cum era numit cu ani în urmă, a fost mistuit de flăcări. Fosta locuinţă a lui Irinel Columbeanu, locul unde s-a desfăşurat nunta fostului miliardar cu Monica Gabor, s-a transformat într-o ruină după un incendiu devastator. 

Pompierii au fost alertaţi sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15, iar duminică, la 12 ore de la izbucnirea incendiului, autoutilitarele erau tot în curtea vilei din Izvorani, încercând să stingă complet focul.

Se pare că focul a pornit de la subsolul clădirii şi a cuprins apoi parterul şi etajul. În vilă nu mai locuia nimeni. Geamurile sunt sparte, acoperişul e complet prăbuşit, zidurile s-au înnegrit, scrie ok!magazine.ro.

image

Imobilul avea 15 dormitoare, mai multe băi, iar locuinţa era decorată cu obiecte impresionante de artă. Acolo au locuit Monica Columbeanu şi Irinel Columbeanu pe timpul mariajului lor. Acolo au făcut şi nunta, acolo organizau petrecerile, chiar şi alte evenimente. 

image

Cum arăta camera Irinei Columbeanu în vila de la Izvorani

Irina Columbeanu le-a arătat tuturor cum arată camera ei luxoasă, "cu etaj”, din vila de la Izvorani, în anul 2017. Fiica fostului cuplu Irinel-Monica a devenit o mică vedetă pe internet, era foarte activă în vremea aceea pe reţelele de socializare, mai ales că îşi lansase vlogul personal pe YouTube.

Fetiţa şi-a prezentat atunci camera, o zonă spaţioasă de relaxare, dar şi un dormitor la etaj. Avea propria baie şi propriul dressing. În prezent, Irina Columbeanu locuieşte în SUA alături de mama ei, Monica Gabor. 

Citiţi mai multe aici: 

Cum arăta vila de la Izvorani pe vremea în care Irinel Columbeanu şi Monica Gabor locuiau acolo, dar şi camera Irinucăi. Casa s-a făcut scrum

Fosta vilă a lui Columbeanu era pusă la vânzare cu o sumă uriaşă

Incendiu la vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite