Dr. Mihaela Bilic vorbeşte despre „fructul-desert care topeşte grăsimea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Mihaela Bilic în studioul Adevărul Live
Dr. Mihaela Bilic în studioul Adevărul Live

După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie - desface lanțurile de aminoacizi  din protein, spune nutriţionistul Mihaela Bilic.

Nutriţionistul Mihaela Bilic notează într-o postare pe instragram beneficiile ananasului, pe care îl recomandă ca un desert prietenos cu silueta. Combinat cu îngheţată, rezultă un desert răcoritor, aromat şi sărac în calorii, spune medicul Mihaela Bilic.

„Există și deserturi prietenoase cu silueta. Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit. Din păcate, nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte. Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar „topește“ proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie - desface lanțurile de aminoacizi  din proteine.

Desertul cu ananas recomandat de nutriţionistul Mihaela Bilic

„Carpaccio de ananas“ se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci. O combinație perfectă și la capitolul cantitate, și la capitolul gust, și la capitolul digestie. Răcoritor, aromat și sărac în calorii - ăsta DA desert echilibrat și de sezon", a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina de Instagram.

View this post on Instagram Există și deserturi prietenoase cu silueta😜🍍🍨 Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit😳 Din păcate nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte😢 Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar “topește” proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie- desface lanțurile de aminoacizi din proteine🤓 “Carpaccio de ananas” se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci🥶 O combinație perfectă și la capitolul cantitate și la capitolul gust și la capitolul digestie😋 Răcoritor,aromat și sărac în calorii- ăsta DA desert echilibrat și de sezon🥵🤯😂😂 A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic) on Aug 3, 2020 at 8:24am PDT
Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite